Informatör till Sundbyberg Avfall och Vatten

Informatör till Sundbyberg Avfall och Vatten

Är du studerande, har ett intresse för miljö och vill arbeta extra under 2 veckor? Då passar tjänsten som informatör dig! Du kommer tillsammans med din kollega att informera invånare om ett nytt sopsugssystem vid Hallonbergen centrum. Välkommen in med din ansökan idag, vi använder oss av löpande urval!

Information om uppdraget

Sundbyberg Avfall & Vatten arbetar med att införa moderna sopsugssystem för flera bostadsområden inom Sundbyberg. Med det nya sopsugssystemet får de boende möjlighet att enkelt sortera ut matavfall och tidningar för återvinning. Avfallet sugs i långa underjordiska ledningar till en centralt placerad terminal - och därför behövs inga sopbilar som hämtar avfallet från varje hus. Det bidrar till minskade koldioxidutsläpp, mindre lukt och en säkrare och tystare boendemiljö.

När nya hus kopplas in till sopsugssystemet är det viktigt att de boende lär sig kasta rätt saker i rätt inkast - för att matavfall och tidningar ska kunna gå till återvinning som det är tänkt. Inkasten för respektive avfallssort är tydligt uppmärkta, men ibland blir det ändå problem med felsortering.

Därför söker vi nu informatörer som ska knacka dörr för att informera om det nya sopsugssystemet. Du kommer tillsammans med en kollega att informera om vad de boende får kasta i sopsugsinkasten och hur de ska sortera. Under de första tillfällena kommer även en ordinarie medarbetare att gå med er, för att stötta och vägleda vid frågor. Du kommer också att få en kort intern utbildning kring hur sopsugen fungerar och andra frågor som kan tänkas dyka upp. Vi ser gärna att du har hög social kompetens och tycker om att göra nytta för miljön.

Arbetsuppgifter

* Knacka dörr och informera om det nya sopsugssystemet.

Vi söker dig som
  • Är studerande och har minst 1 år kvar av dina eftergymnasiala studier.
  • Har goda kunskaper i svenska, då det krävs för arbetets utförande.
Det är meriterande om du:

* Kan tala flera språk såsom, eritreanska, somaliska eller arbiska.

Övrig information

Start: vecka 22, 30 Maj.

Omfattning: 2 till 3 dagar i veckan, 17-20.

Placering: Hallonberget.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sundbyberg Avfall & Vatten AB är ett kommunalt bolag med helhetsansvar för frågor kring avfall, vatten och avlopp i Sundbyberg. Bolaget har till uppgift att samla in avfall på ett miljömässigt hållbart sätt samt att säkert och långsiktigt leverera dricksvatten och ta hand om avloppsvatten. I ansvaret ingår att ta hand om alla stadens vatten- och avfallsrelaterade anläggningar som sopsugsterminaler, pumpstationer och vattenledningsnät. Bolaget har ett fyrtiotal medarbetare.