IT-tekniker till expanderande EssVision

IT-tekniker till expanderande EssVision

Vi söker nu dig som vill arbeta på ett mindre och intimt bolag med korta beslutsvägar i stark tillväxt. Som IT-tekniker på EssVision får du arbeta med seniora och erfarna kollegor vilket innebär ett gyllene tillfälle för dig som är i början av din karriär att snabbt få utvecklas och lära dig mer. Vill du vara med på EssVisions resa och få vara en del av ett företag som det går riktigt bra för? Skicka in din ansökan i dag!

Information om uppdraget

EssVision arbetar med att utveckla Sveriges ledande system för dokument- och ärendehantering riktat till offentlig sektor. EssVision ingår i Addnode Group som är noterade på Nasdaq Stockholm, Mid Cap. Arbetsmiljön är öppen och du har stora möjligheter att vara med och påverka i en organisation som uppmuntrar egna idéer och initiativ.

Som IT-tekniker kommer du att arbeta i Windowsmiljö med installation och uppgradering av det dokumenthanteringssystem som EssVision erbjuder sina kunder. Du kommer även att arbeta med support och felsökning.

Du erbjuds ett stimulerande arbete med bra lönevillkor, friskvård, tjänstepension och stor möjlighet till kompetensutveckling. Du kommer att arbeta på kontoret i Vasastan, Stockholm tillsammans med 16 andra kollegor.

Så här beskriver Anna en av sakerna till varför hon trivs så bra på företaget:

Frihet under eget ansvar är en av de stora fördelarna med att arbeta på EssVision

Arbetsuppgifter
 • Arbeta med installationer och uppgraderingar av EssVisions system
 • Ha kontakt med systemägare och IT-avdelningar till företagets kunder och ge dem bästa möjliga förutsättningar för att systemen ska fungera optimalt i deras IT-miljö
 • Cirka en vecka/månad bemanna företagets 1st line support och besvara tekniska frågor från systemens användare och lägga upp samt klassificera ärenden
Den största delen av arbetet utförs remote från EssVisions kontor i Vasastan, men resor till kunder kan förekomma sporadiskt.

Vi söker dig som
 • Har tidigare arbetslivserfarenhet från ett arbete som IT-support/IT-tekniker, eller har en har eftergymnasial utbildning inom IT-området
 • Har en grundläggande förståelse för T-SQL MS SQL samt hur nätverk och brandväggar fungerar
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
Som person är du:
 • Serviceminded och kommunikativ eftersom du kommer att ha daglig kontakt med företagets kunder via både telefon och mail och behöver därför vara lyhörd för användares och verksamheters behov samt förstå vikten av riktigt bra service
 • Ihärdig och ger dig inte förrän den uppgift du arbetar med är löst
 • Ansvarstagande och säkerställer därmed att de uppgifter du sitter med blir lösta eller delegerade vidare till rätt person
 • Noggrann eftersom arbetet kräver en stor kvalitetsmedvetenhet
Övrig information
 • Start: Augusti
 • Omfattning: Heltid tillsvidare, provanställning tillämpas
 • Placering: Vasastan, Stockholm
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och EssVisions önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

EssVision har sedan 1989 hjälpt kunder att effektivisera sina verksamheter med en av marknadens mest heltäckande lösningar för hantering av information, dokument och ärenden. Deras ambition är att vara ledande inom deras område för svenska kommuner, genom att erbjuda en unik lösning som kombinerar användarvänlighet och träffsäkra funktioner. EssVision ingår i Addnode Group som är noterade på Nasdaq Stockholm Mid Cap.