IT-tekniker på deltid till ledande matvarukedja!

IT-tekniker på deltid till ledande matvarukedja!

Studerar du en IT-relaterad utbildning och söker efter ett givande deltidsjobb på sidan av dina studier? Nu har du möjligheten att arbeta på en av sveriges mest folkkära matvarukedjor. Vår kund står nu inför ett stort förändringsarbete där målet är att lansera framtidens backoffice och söker därför två personer som vill vara en del av detta stora och nytänkande projekt. Vi söker dig som känner dig redo att ta nästa steg i sin karriär inom IT-branschen. Vi jobbar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

I detta projekt kommer du få en givande onboarding och upplärning av seniora IT-tekniker som syftar till att du ska klara av att arbeta självgående. Är du en nattmänniska är denna roll perfekt för dig eftersom man efter onboardingen endast kommer arbeta natt-tid, passen är lagda runt 23-06.30. Rollen kräver alltså stort ansvarstagande och nyfikenhet hos dig som junior IT-tekniker! Efter onboardingen finns det även möjlighet för dig att jobba remote.

Onboardingen börjar redan i december och förväntas pågå fram till februari där du förväntas jobba ca 2 dagspass/veckan + eventuellt 1 natt/veckan.

Du erbjuds
 • Stora utvecklingsmöjligheter då det är ett stort och välkänt bolag
 • Vara en betydande del i ett stort och viktigt framtidsprojekt
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
 • Slå om ett flöde i systemet man arbetar i
 • Sätta upp enklare script och parametrar
Vi söker dig som
 • Har ett stort tekniskt intresse
 • Studerar idag en IT-relaterad utbildning
 • God förståelse för skript
 • Har goda kunskaper i Windows och Office365
 • Kan jobba samtliga pass som krävs i denna roll
 • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
Det är även meriterande om du

* Har goda kunskaper av SQL

Som person är du ansvarstagande och är inte rädd för att ta egna intiativ. Vi ser gärna även att du är nyfiken och öppen till att utvecklas i din roll samtidigt som du tillämpar ett strukturerat och noggrant arbetssätt.

Övrig information
 • Omgående, December
 • Deltid, nattpass 2 dagar i veckan
 • Solna, Stockholm
 • 6 månader, anställningen pågår till i mitten av juni. Stort chans till förlängning
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se