IT-supporttekniker till stor IT-avdelning på marknadsledande företag

IT-supporttekniker till stor IT-avdelning på marknadsledande företag

Drivs du av att lösa tekniska problem och ge service av bästa kvalitet? Är du i början av din karriär och vill få värdefull erfarenhet från arbete på en stor IT-avdelning och dessutom arbeta i en internationell miljö? Vår kund är ett internationellt modeföretag som söker en ny kollega till deras team som kan hjälpa kollegor att supportera problem inom hårdvara. Är det dig vi söker? Ansök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för vår kunds räkning en IT-supporttekniker. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos vår kund.

Arbetsuppgifter

Som IT-supporttekniker kommer du att arbeta med support inom hårdvara. Företaget ser långsiktigt på tjänsten och för rätt person finns det även stora utvecklingsmöjligheter, vill du längre fram arbeta med mer avancerad support eller att ta ett större ansvar i gruppen så kan detta vara något för dig.

I teamet i Marievik sitter idag 10 personer, både konsulter och anställda hos vår kund. Stämningen i teamet är god och nu utökar man då teamet växer. När man kommer in som ny får man en fadder som stöttar lite extra så man kommer på banan,

Du komer exempelvis att:
 • Adminstrera datorer, smartphones och IT-relaterad utrustning
 • Ge utmärkt service genom ServiceNow, telefon, mail och face to face
 • Agera 2nd line support inom incidenter relaterade till hårdvara
 • Arbeta med incidenter, förfrågningar och personalförändringar
Vi söker dig som
 • Har ett mycket stort intresse för IT och teknik - vilket du motiverar väl i ditt personliga brev
 • Har mycket goda kunskaper i såväl svenska som engelska i både tal och skrift
 • Har mycket god kommunikationsförmåga och är Service minded ut i fingerspetsarna
Vi blir extra intresserade om du tidigare har arbetat i en internationell miljö.

Som person är du snabblärd och har lätt att tänka utanför boxen för att hitta lösningar på problem. Du levererar alltid bästa möjliga service och drivs av att det går bra för hela teamet. Vidare ser du hellre lösningar än problem och har en positiv attityd mot både kollegor och kunder.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, Marievik
 • Placering: Stockholm
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork