IT supporttekniker med erfarenhet av EDI och applikation till DAHL

IT supporttekniker med erfarenhet av EDI och applikation till DAHL

På DAHLs supportlager i Järfälla hanteras dagligen transporter till 1600 orter, både till kunder och butiker. Som en del av avdelningen för 2nd line Applikation behöver de förstärkning av ytterligare en person till sin IT-supporten med fokus på EDI. Är du den de söker?

Information om uppdraget

Academic Work söker för DAHLs räkning en supporttekniker med erfarenhet av EDI och Applikation. DAHL är Sveriges ledande handelsföretag inom VVS, Mark & VA, Industri, Kyla och Fastighet. Hos DAHL kommer du att ingå i ett teamet för 2nd line application. I dagsläget består teamet av 5 personer som tillsammans supporterar IT-ärenden både internt och externt.

Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos DAHL. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig fram 6 månader framåt. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som IT-support inom Applikation kommer du att arbeta med att ge IT support till verksamhetens interna användare via ärendehanteringssystem JIRA. Du kommer även att supportera DAHLs externa kunder via telefonen rörande IT-relaterade e-handelsärenden. Utöver detta kommer du i din roll att både utveckla och tillhandahålla EDI support samt utföra morgon- och återkommande dagliga rutiner. Vid akuta incidenter, som exempelvis systemstopp eller andra driftstörningar, kan du komma att tilldelas rollen som Incidentledare. I din roll kommer du att arbeta enligt IT-processerna, samt lyfta identifierade förbättringsbehov. Du kommer löpande att uppdatera DAHLs kunskapsdatabas vid förändringar av rutiner och annan supportrelaterad information. Ditt arbete sker i huvudsak i Windows-miljö.

Du kommer till exempel att:
 • Ge IT-support till verksamhetens interna användare via angivet ärendehanteringssystem JIRA
 • Bedriva orderhantering i företagets verksamhetssystem
 • Agera Incidentledare vid exempelvis systemstopp eller andra driftstörningar
 • Felsöka samt åtgärda fel i EDI filer och i affärssystemet M3
 • Konfigurera integrationsflöden för EDI
 • Supporta, dokumentera och överlämna ärenden mot 1st line support
 • Support mot Dahls säljare och Dahls kunder
 • Vid behov ta ut information från PIM
Tjänsten passar dig som har tidigare erfarenhet av arbete inom EDI support.

Vi söker dig som
 • Utbildning på högskolenivå eller motsvarande inom IT/EDI
 • Har minst 2 års erfarenhet inom IT/EDI support eller förvaltning
 • Grundläggande förståelse för EDI och elektronisk handel
 • Bekant med EDI format som xml och edifact
ÖVRIG INFORMATION
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid sex månader med chans till förlängning
 • Placering: Järfälla
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och DAHLs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork