IT-support till spännande Investmentbolag

IT-support till spännande Investmentbolag

Vill du arbeta i ett internationellt bolag med verksamhet i flertalet länder i Europa, New York och Shanghai? Just nu växer verksamheten i Stockholm och vi söker därmed dig med en starkt IT-intresse. Du gillar att kommunicera med andra människor och vill utvecklas genom att möta en bredd av frågor och tekniska utmaningar. Detta är inte en vanlig supportroll utan här får du ta ett stort ansvar och omgående sitta med mer avancerade ärenden, väsentliga för att stora affärer går i hamn. Kliv in i det fräscha kontoret i hjärtat av Stockholm City och ta del av senaste tekniken.

Information om uppdraget

I din roll som IT-support kommer du och din kollega med 10 års erfarenhet i bolaget tillsammans att stötta upp och ansvara för de nordiska kontoren som ni besöker ungefär var tredje månad. Utöver detta besöker ni de Europeiska kontoren ca 4-10 gånger per år samt ingår i ett internationellt supportteam där ni stöttar samtliga kontor i världen per remote. Du kommer att hantera både 1st line och 2nd line-ärenden med en stor bredd av uppgifter. Kom in på en välklädd arbetsplats där klädkoden är formal business.

Du erbjuds

En bredd av olika ärenden där du ständigt utvecklas i rollen och på sikt får ta större ansvar

Möjligheten att övergå i en fast anställning då planen är att du ska fortsätta växa inom bolaget

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Då bolaget hanterar många framgångsrika affärer där möten och slutförhandlingar ofta sker via videosamtal blir du en nyckelspelare vars uppgift är att se till att tekniken under dessa möten fungerar.

Du kommer även:
  • Hantera inkommande ärenden via deras system Autotask som hanteras enligt SLA.
  • Felsöka problem med hård- eller mjukvara samt inlogg och behörigheter.
  • Stötta dina kollegor i office 365s applikationer där man använder teams samt Sharepoint.
  • Du kommer även ge support under event samt arbeta med teknisk dokumentation.
Vi söker dig som

I denna tjänst läggs stort fokus på de personliga egenskaperna. Du behöver vara en strukturerad och problemlösande person med stort fokus på service, som trivs i en där affärerna är i fokus. Detta då din tekniska kompetens är grundförutsättningen för att stora affärer dagligen ska kunna genomföras under videokonferenser.
  • Du har ett stort IT-intresse och en relevant bakgrund från studier inom IT alternativt motsvarande erfarenhet
  • Goda kunskaper inom office 365 så som Onedrive, Teams, Excel osv.
  • Vana att installera och konfigurera datorer, skrivare och annan utrustning
  • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska då båda språken förekommer i tjänsten, framförallt engelska
Vi ser gärna att du tidigare arbetat i en supportroll, kanske i en first-line support där du vill ta nästa steg, alternativt erfarenhet från finansvärlden. Det är mycket meriterande om du har ett intresse inom finance/private equity.

Som person är du:

Serviceinriktad

Självgående

Strukturerad
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Detta investmentbolag förädlar andra bolag då deras fokus är att köpa upp företag med utvecklingspotential. Därefter är fokus att effektivisera och förbättra dem till riktigt framgångsrika bolag. Dessa säljs sedan för att kunna ta sig an nya projekt.