IT support som kan starta redan nästa vecka?

IT support som kan starta redan nästa vecka?

Vill du arbeta i ett internationellt bolag med verksamhet i flertalet länder i Europa, New York och Shanghai? Just nu växer verksamheten i Stockholm och vi söker därmed dig med en starkt IT-intresse. Du gillar att kommunicera med andra människor och vill utvecklas genom att möta en bredd av frågor och tekniska utmaningar. Detta är inte en vanlig supportroll utan här får du ta ett stort ansvar och omgående sitta med mer avancerade ärenden, väsentliga för att stora affärer går i hamn. Kliv in i det fräscha kontoret i hjärtat av Stockholm City och ta del av senaste tekniken.

Information om uppdraget

I din roll som IT-support kommer du och din kollega med 10 års erfarenhet i bolaget tillsammans att stötta upp och ansvara för de nordiska kontoren som ni besöker ungefär var tredje månad. Du kommer att hantera både 1st line och 2nd line-ärenden med en stor bredd av uppgifter. Du ingår i ett ingår i ett internationellt supportteam där ni stöttar samtliga kontor i världen per remote. Kom in på en välklädd arbetsplats där klädkoden är formal business.

Det kan förekomma ett fåtal resor i tjänsten till övriga Europeiska kontoren ca 4-10 gånger per år.

Du erbjuds
 • En bredd av olika ärenden där du ständigt utvecklas i rollen och på sikt får ta större ansvar
 • Möjligheten att övergå i en fast anställning efter 10 månader som konsult hos oss.
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Du kommer att:

Hantera många framgångsrika affärer där möten och slutförhandlingar ofta sker via videosamtal. Du blir en nyckelspelare vars uppgift är att se till att tekniken under dessa möten fungerar. Hantera inkommande ärenden via deras system Freshservice som hanteras enligt SLA. Felsöka problem med hård- eller mjukvara samt inlogg och behörigheter. Stötta dina kollegor i office 365s applikationer där man använder teams samt Sharepoint. Du kommer även ge support under event samt arbeta med teknisk dokumentation.

Vi söker dig som

I denna tjänst läggs stort fokus på de personliga egenskaperna. Du behöver vara en strukturerad och problemlösande person med stort fokus på service, som trivs i en miljö där affärerna är i fokus. Detta då din tekniska kompetens är grundförutsättningen för att stora affärer dagligen ska kunna genomföras under videokonferenser.

Du har ett stort IT-intresse och en relevant bakgrund från studier inom IT alternativt motsvarande erfarenhet. Kanske har du en bakgrund inom gaming där du byggt egna datorer och där IT är en naturlig del av din fritid.
 • Goda kunskaper inom office 365 så som Onedrive, Teams, Excel osv.
 • Vana att installera och konfigurera datorer, skrivare och annan utrustning
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska då båda språken förekommer i tjänsten, framförallt engelska
 • Vi ser att du arbetat i minst ett år inom support
 • Det är mycket meriterande om du har ett intresse inom finance/private equity
 • Klädkod: formal business
Som person är du:
 • Serviceinriktad
 • Självgående
 • Strukturerad
Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Stockholm
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Detta investmentbolag förädlar andra bolag då deras fokus är att köpa upp företag med utvecklingspotential. Därefter är fokus att effektivisera och förbättra dem till riktigt framgångsrika bolag. Dessa säljs sedan för att kunna ta sig an nya projekt.