IT-support på heltid internt till oss på Academic Work

IT-support på heltid internt till oss på Academic Work

"En av anledningarna till att jag trivs så bra i min roll på Academic Work är känslan av att mitt arbete är värdefullt för mina kollegor i organisationen, att man verkligen gör skillnad. Att jag också får möjligheten att vara ute i hela organisationen och hjälpa till i frågor, stora som små gör Academic Work till en fantastisk arbetsplats". Såhär beskriver Philip rollen. Vill du bli hans nya kollega? Sök tjänsten redan idag!

Information om uppdraget

Det finns IT-avdelningar och så finns det IT-avdelningar. Och så finns det IT-avdelningen på Academic Work! Genom åren har vi kommit att bli något ganska unikt, mycket tack vare att vi redan från början haft ett stort fokus på att ligga i framkant i branschen när det kommer till digitalisering. Hos oss får du arbeta med den senaste teknologin inom områden där du har möjlighet att påverka utveckling av både produkter och processer. Förbered dig själv på en snabbt växande avdelning med en öppen, välkommande och positiv attityd där det investeras mycket i din personliga och professionella utveckling.

Som Supporttekniker på Academic Work arbetar du med att ge support och service till samtliga medarbetare i koncernen. Du blir en del av IT-avdelningen som sitter på Hälsingegatan 43 i Stockholm och som idag består av ca 70 medarbetare. Du kommer framför allt att arbeta med First line support, men även med Second line support, i ett team tillsammans med fem medarbetare. Vi på Academic Work har en härlig företagskultur, firar gärna framgång och lever i ett öppet klimat där vi gärna förbättrar oss genom feedback.

Berätta varför just du vill jobba hos oss genom att skicka in ditt CV och Personliga Brev redan idag!

Arbetsuppgifter

Som Supporttekniker hanterar du inkommande ärenden som loggas i vårt ärendehanteringssystem Zendesk. Du kommer att ha daglig kontakt med Academic Works medarbetare, framför allt via mail, telefon och chat, samt hjälpa dem med frågor som exempelvis rör våra system och behörigheter. Du kommer att hantera både snabba ärenden och en del komplexa som ställer krav på god förmåga att lösa problem. I den här rollen erbjuds du möjligheten att utveckla en bred kompetens inom tjänsteområden som är användar-, system och beställningsrelaterade.

Dina arbetsuppgifter innebär till exempel att:

Ge support till samtliga medarbetare inom Academic Works koncern via e-post, telefon och via chatt.

Hjälpa medarbetare med exempelvis inloggningsproblem och systemfel.

Besöka and AW kontor inom- och utanför Sverige ca 1-2 dagar i månaden.

Göra installationer och konfigurationer av mjuk- och hårdvara.

Vi söker dig som

Studerat IT eller motsvarande på högskola/universitet alternativt har tidigare erfarenhet inom support

Har ett tekniskt intresse

Har god serviceerfarenhet och gärna erfarenhet av att hantera kunder via telefon

Är flexibel och noggrann som person

Har möjlighet att resa ca 1-2 dagar i månaden

Talar och skriver obehindrat i engelska och svenska, både i tal och skrift

Det är en merit om du har jobbat i Active Directory

Som person är du tekniskt kunnig och lösningsorienterad. Du trivs med att ständigt ge ett gott bemötande och göra det där lilla extra som krävs får att bidra till nöjda medarbetare. Du är med och lever vår företagskultur som präglas av att visa hjärta, sprida energi och att hela tiden sträva efter att bli ännu bättre.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.
Information om företaget

Vill du veta mer om hur det är att jobba internt på Academic Work? På careers.academicwork.se får du träffa några av våra medarbetare, läsa om vad vi värderar högt och se bilder och filmer som beskriver vår värld. Varmt välkommen!

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.