IT-stjärna till välkänt försäkringsbolag!

IT-stjärna till välkänt försäkringsbolag!

Är du nyexaminerad från en utbildning inom systemvetenskap eller liknande och är sugen på en bred roll med fokus på support, utbildning och koordinering? Söker du en långsiktig utmaning på ett stort välkänt försäkringsbolag, där du får möjlighet att utvecklas inom din roll och på sikt också växa vidare inom företaget? Vill du arbeta i en serviceorienterad roll där du arbetar förvaltningsnära såväl som applikationsnära och kan skapa dig många kontaktytor inom organisationen? Då kan du vara rätt person för rollen! Sök tjänsten redan idag då vi går igenom vårt urval löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker en person till rollen som Junior 2nd line Support åt vår kund som är ett välkänt försäkringsbolag med kontor i Skanstull. Hos vår kund finns enorma utvecklingsmöjligheter och de satsar enormt mycket på sin personal.

Denna tjänst är ett konsultuppdrag och du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig tillsvidare. Det finns mycket goda möjligheter till anställning hos vår kund, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Junior 2nd line support kommer du bland annat arbeta med att ta emot incidenter från 1st line support, vår kunds Service Desk. Vidare kommer du få utföra analyser av samtliga inkommande ärenden och bedöma om de kan lösas på egen hand eller om experter måste involveras. Vidare kommer du få arbeta med att utbilda 1st line support samt genomföra kunskapsöverföring i form av att skriva instruktioner och mallar så att de kan utföra sitt arbete på bästa sätt. Du kommer även få arbeta med att bygga SQL-kod. I och med att vi söker två personer till denna roll kommer ni tillsammans få sätta en struktur för hur ni ska arbeta och kan stötta varandra i det dagliga arbetet.

Du kommer till exempel att:
 • Delta i olika samverkansforum mot 1st line support och 3rd line support
 • Hjälper till att testa, både i sprintar och vid releaser
 • Skapa incident- och problemärenden enligt definierade processer
 • Utgöra första kontakten för 3rd line support inom förvaltningen, både mot internt mot IT och verksamhet samt mot externa leverantörer
Tjänsten passar dig som vill få in en fot på ett av våra största försäkringsbolag där utvecklingsmöjligheterna är många. Du har ett stort IT-intresse och vill bredda dina kunskaper. På sikt kan utvecklingsmöjligheter såsom att bli Systemutvecklare, Testare, Förvaltningsledare eller Teamcoach bli aktuellt, beroende på vad som lockar mest!

Vi söker dig som
 • Har en utbildning inom IT. Vi ser gärna att detta kan vara en eftergymnasial utbildning mot systemvetenskap eller liknande
 • Har god systemvana och kan hantera Office-paketet
 • Är obehindrad i svenska och engelska, i såväl tal som i skrift
Vi ser positivt på om du:
 • Har erfarenhet av det agila arbetssättet samt av att arbeta med ITIL-processer
 • Har erfarenhet från serviceorienterat arbete, vi ser gärna att detta kan vara roll inom kundtjänst eller liknande. Detta är dock inget krav
Som person är du självgående och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Vi tror att du trivs i samarbetet med andra, är serviceinriktad med ett stort intresse och en stor vilja att hjälpa andra, du är tydlig i din kommunikation och har en förmåga att fatta snabba beslut om situationen kräver det. Du är strukturerad i ditt sätt att arbeta och sätter upp och håller tidsramar.

Övrig information
 • Start: Så snart som möjligt, enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare.
 • Omfattning: Kontorstider med möjlighet till flex
 • Placering: Stockholm
 • Kontaktuppgifter: Elin Håkanson, elin.hakanson@academicwork.se
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Om oss
Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork