IT-konsult till relationsskapande supportroll inom macOS/iOS

IT-konsult till relationsskapande supportroll inom macOS/iOS

Apple-experter - se hit! Vi söker en erfaren konsult som motiveras av att lösa tekniska problem högt som lågt, och som trivs i en kundnära roll och nu vill utvecklas till att ta ett ännu större ansvar för kundrelationer och samarbeten. Vill du arbeta på ett mindre konsultbolag med stora utvecklingsmöjligheter och tillsammans med ett härligt gäng kollegor? Läs mer i annonsen och skicka in din ansökan idag!

Information om uppdraget

Kisel är ett trevligt och familjärt konsultbolag på 12 personer som vänder sig mot kunder inom mediebranschen, t.ex. PR- och kommunikationsbyråer, filmbolag och andra kreativa verksamheter. Vi söker nu en erfaren konsult med inriktning mot macOS/iOS. I rollen kommer du att ansvara för dina kunders IT-miljöer och se till att deras teknik fungerar så smidigt och problemfritt som möjligt. Du kommer dagligen spendera cirka 5-7 timmar hos dina kunder och resten av tiden befinner du dig på det ljusa och nyrenoverade kontoret som är centralt beläget invid Stureplan.

Arbetsuppgifter
 • Klientsupport på plats hos kund och remote, främst i macOS/iOS-miljö, men även till viss del i Windowsmiljö
 • Support av kundernas IT-backbone
 • Administration av kundernas molntjänster (Office 365, Google Workspace, DropBox, med flera)
 • Förvaltning och utveckling av kundernas IT-miljö
Du välkomnas till ett företag med stark gemenskap och där din arbetsinsats verkligen syns och skapar värde. Kisel erbjuder sina anställda kontinuerlig vidareutveckling inom den senaste tekniken bl.a. digitalt genom Pluralsight och du kommer få möjlighet att certifiera dig inom nya tekniker och kunskaper. Hos Kisel erbjuds du en unik möjlighet att kombinera arbete med vidareutveckling!

Vi söker dig som
 • Har flerårig erfarenhet av teknisk support inom macOS/iOS och grundläggande kunskaper i Windows
 • Har med stor fördel erfarenhet av att ge support till användare/kunder onsite
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
Som person är du självgående, trygg i din kompetens och tar ett stort eget ansvar. Du har en god kommunikativ förmåga och kan på ett pedagogiskt och metodiskt sätt förklara och presentera lösningar på problem. Vidare är du en social lagspelare och relationsskapare då du kommer att vara ute mycket hos kunder och ha en rådgivande roll. Du kommer att vara ansiktet utåt för Kisel och det är viktigt att du kan bygga långsiktiga relationer med dina kunder.

Övrig information
 • Start: Omgående eller enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, sex månaders inledande provanställning, kan förhandlas vid goda meriter samt dokumenterad erfarenhet
 • Placering: Kontor på Nybrokajen 3, men arbetet sker till stor del på plats hos kunder belägna runt om i centrala Stockholm
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work men du kommer att bli direkt anställd hos Kisel och deras önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande vilket innebär att annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om Kisel på deras hemsida.