IT-intresserad student till mycket meriterande extrajobb!

IT-intresserad student till mycket meriterande extrajobb!

Om du är student, älskar IT, vill ha lite extra klirr i kassan, meriterande arbetslivserfarenhet inom IT, en chef som vill att du utvecklas och lär dig mer, och samtidigt vill minska dina telefonkostnader då kan detta vara tjänsten för dig! Vi söker en Onsite-tekniker som kan arbeta deltid (ca 2,5 dag/v) på Hoist Finance! Sök redan idag då vi kommer påbörja selekteringsprocessen i slutet på v. 24/i början på v. 25!

Information om uppdraget

Academic Work söker en Onsite-tekniker på deltid med ett stort intresse för IT till Hoist Finance! Här är chansen för dig som är student att bygga bra erfarenhet inom IT. Ni är två studenter som delar på tjänsten som Onsite-tekniker. Ni kommer samarbeta tätt tillsammans med eran chef på plats som gärna ser att du utvecklas, lär dig mer och uppskattar att du tar initiativ och kommer med nya idéer och förslag!

Kontoret är placerat vid Stureplan men företaget finns i flera länder i Europa vilket innebär att du kommer att ha kontakt med användare över hela Europa. Ditt huvudansvar ligger dock i att supportera användarna på kontoret i Stockholm. Du kommer att få en introduktion av din chef på plats, men kommer även att flyga ner till Tyskland för att få utbildning där. Välkommen till ett företag med en öppen företagskultur med trevliga, kommunikativa och härliga personer!

Du kommer få tjänstedator och en tjänstetelefon (Iphone 8), telefonen kan du använda privat och Hoist Finance står för abonnemanget.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Hoist Finance. Uppdraget kommer att vara på deltid och pågår löpande. För rätt person finns möjligheter att bli överrekryterad till Hoist Finance.

Arbetsuppgifter

Som Onsite-tekniker kommer du arbeta med att supportera den interna personalen i alla typer av IT-frågor! Du kommer ta emot alla olika typer av ärenden och får försöka lösa dessa. Det kan vara alltifrån frågor gällande lösenord, administration i Active Directory, arbete med Exchange Servrar, ordna datorer till nyanställda men även arbeta med tredjepartsprogram. Du arbetar även med utrustningen i lokalen och ser till att konferensrum, telefoner och liknande fungerar. Du finns på plats för att svara på frågor och hjälpa till med de problem som uppstår.

Du kommer till exempel att:
 • Supportera användare på plats
 • Administrera tredjepartsprogram samt windowsprogram
 • Hålla mindre IT-utbildningar för personalen
 • Hjälpa till med montering och vara kontakten med all typ av IT
Då Hoist Finance är ett internationellt bolag kan du ibland få resa i tjänsten.

Tjänsten passar dig som vill få meriterande arbetslivserfarenhet och ha möjlighet att vara på ett företag där du får utvecklas och lära dig mer inom IT!

Vi söker dig som
 • I dagsläget studerar och har ett stort intresse för IT, exempel på relevanta utbildningar kan vara Systemvetare, IT/Ekonomi, IT/Juridik eller andra
 • Du ska vara flytande i Engelska och ha goda kunskaper i svenska
Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig med ett stort eget driv och du är självgående då du kommer att få ansvara för att hantera de ärenden som inkommer. Vidare är du ansvarstagande och problemlösande. För att inget ska falla mellan stolarna ser vi även att du är strukturerad och noggrann.

Övrig information
 • Start: Omgående eller senast till hösten
 • Omfattning: 2,5 dag / v
 • Lön: 130 kr/h med en tydlig löneutveckling
 • Placering: Stureplan
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Hoist Finances önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hoist Finance är samarbetspartner till internationella banker och finansiella institutioner. De erbjuder ett brett spektrum av avancerade lösningar för förvärv och förvaltning av oreglerade konsumtionskrediter utan säkerhet. Hoist Finance är verksamma genom elva interna uppsamlingscenter över hela Europa som även kompletteras med externa skuldservicepartners. De har en tillväxttakt på 40% under de tre senaste åren och är nu representerade i nio europeiska länder. De har även planer på att expandera till nya länder. Hoist Finance är noterat på Nasdaq i Stockholm.