IT developer/Administrator till Saab Emerging Technologies

IT developer/Administrator till Saab Emerging Technologies

Saabs framgångsrika historia bygger på att vara ett innovativt och konkurrenskraftigt företag. Om de ska behålla sin position under de kommande åren måste de dra nytta av den framväxande teknologin som är grundläggande för vår framtid och därför valt att starta Saab Emerging Technologies. Sök tjänsten redan idag och bli en del av Saabs framtid.

Information om uppdraget

Saab Emerging Technologies är ett nystartat företag inom Saab Group som arbetar med utveckling av nästa generations mjukvara och fokuserar på datadriven kompetensutveckling. Datakällor och användningsområden spänner över alla domäner, från havsbotten till rymden/satelliter, vilket skapar en enastående situationsmedvetenhet och situationsorienterad riktning, för analys, uppdrag och autonomi. Vår vision är att vara en early adopter av ny mjukvaruteknik, utvärdera och använda dem för att utveckla lösningar som möjliggör snabb transformation och effektivitet i kundens verksamhet eller verksamhet.

Din arbetsplats ligger i hjärtat av Stockholm, bara fem minuters promenad från centralstationen. Det finns utrymme för fler hängivna människor att ge sig ut på vår mycket spännande resa. Saab är ett företag med stark människoorientering och erbjuder en trevlig arbetsmiljö där de stöttar och hjälper varandra att vara på vårt bästa. Kontinuerligt lärande, karriär- & talangutveckling och medarbetarnas välbefinnande är exempel på områden där vi alltid anstränger oss starkast för att erbjuda stora möjligheter.

Din roll

Du kommer att stötta Saab Emerging Technologies utvecklingsteam med allt från molnbaserad utvecklingsinfrastruktur till klienthårdvara och mjukvara. Denna tjänst kommer vara omväxlande och utmanande, det krävs att du är nyfiken och självgående som person.

Du erbjuds
 • Möjlighet att lära dig spjutspetskompetens från seniora kollegor
 • Långsiktiga utvecklingsmöjligheter inom programmering och teknik
 • Arbeta med nya tekniker och agila arbetssätt
 • En arbetsplats med en kultur känd för respektfullt samspel, etiskt beteende och integritet. Läs gärna hur medarbetarna på SAAB själva beskriver sin arbetsplats här.
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Saab har en förståelse för att ingen kan allt, men man kan lära sig mycket. De lägger stor vikt vid ditt intresse för din egen utveckling.

Vi söker dig som har kunskap inom:
 • Linux
 • Nätverksinfrastruktur
 • Användarhantering
 • Säkerhetsloggning
 • Kubernetes
 • Du har även utmärkt kommunikationsförmåga på engelska, i tal och skrift
Meriterande erfarenhet:
 • CI/CD-utveckling
 • Då våra produkter är utvecklade i en Secure Cloud-miljö är det önskvärt om du har erfarenhet av molnbaserad mjukvaruarkitektur.
Vi söker dig som
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, arbete sker på kontoret
 • Placering: Stockholm, Olof Palmes gata
I denna process kommer säkerhetsintervju, belastningsutdrag och kreditupplysning vara en del av processen.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se