IT-administratörer sökes för spännande projekt till Kronans Apotek!

IT-administratörer sökes för spännande projekt till Kronans Apotek!

Brinner du för IT och systemadministration? Är du dessutom en noggrann, ansvarstagande och initiativtagande person med ambitionen att få arbeta för ett friskare Sverige på ett hållbart, meningsfullt, inkluderande och utmanande arbetssätt. Då är detta rätt tjänst för dig! Sök idag då vi tillämpar löpande urval!

Information om uppdraget

Hos Kronans Apotek möter du glädje, ansvarstagande och initiativrikedom som en del av ett öppet och samarbetsvilligt team. Vi hoppas att du ser varje kundmöte som en möjlighet att göra stordåd och känner stolthet i att efterleva dessa gemensamma värderingar. Genom Kronans Apotek erbjuds du en möjlighet till flexibelt arbete, personlig utveckling och kompetensutveckling. Här får du meningsfulla uppgifter och möjligheten att styra din egen utveckling med stöd.

Kronans Apotek bedriver idag e-handel och har över 320 apotek i Sverige. De har 2700 medarbetare och drygt 2,7 miljoner kundklubbsmedlemmar. De erbjuder tjänster och produkter inom recept, hälsa och skönhet anpassade efter sina kunders behov. Utöver de arbetar Kronans Apotek aktivt med rådgivning och enklare vårdärenden i form av vaccination, sortering och dosering av läkemedel, leverans av varor utanför apotekets dörrar, covid-19 antikroppstest. De har även påminnelsetjänster, elektroniskt expertstöd och patientstödsprogram.

Vi söker nu IT-administratörer till Kronans Apotek där du kommer arbeta med ett spännande projekt under kvällar på rullande schema. Du kommer tillsammans med teamkollegor ansvara för att flytta data från olika system.

Vi rekommenderar att du inför din ansökan klickar dig in på https://dreambroker.com/channel/202be913/gq84cki5 för att höra mer om Kronans Apotek.

Du erbjuds
 • En karriärmässigt attraktiv roll med fokus på förbättrad kundhälsa och välbefinnande. Du får även tillgång till en mångfald av expertis samt utvecklande och inspirerande möjligheter inom hela koncernen.
 • En öppen arbetsplats med mycket glädje, där du får ta egna initiativ och eget ansvar. Kronans Apotek tror på motiverade team för att kunna lyckas och därför satsar dem på ett anpassat och digitalt utbud av utbildningar som passar för just dig och din utveckling.
 • Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.
Arbetsuppgifter

Din primära uppgift blir att vara delaktig i migrering av apotek till ett nytt system. Framförallt kommer du att fokusera på att flytta och stämma av lagersaldon. Du kommer att arbeta i Microsoft Dynamics 365 Business Central och i Excel. I rollen kommer du även ha en aktiv dialog med de olika apoteken i hela Sverige samt flertalet medarbetare inom Kronans Apotek.

Vi söker dig som
 • Du studerar idag inom ekonomi på högskola eller universitet om minst 50% och har minst 1 år kvar av dina studier.
 • Har ett allmännt IT-intresse
 • Besitter mycket god systemvana och kunskap i excel
 • Talar och skriver obehindrat på Svenska och Engelska
Det är meriterande om du:
 • Är farmaceutstuderande
 • Har en medicinsk bakgrund
 • Tidigare erfarenhet av att arbeta i Business Central
Som person är du:
 • Lösningsfokuserad
 • Flexibel
 • Komminikativ
 • Ansvarstagande
I processen läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi tror att du är en socialt begåvad, serviceinriktad person som älskar IT och inte räds av att ta egna initiativ för att på ett självständigt sätt driva arbetet framåt.
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid, Måndagar och tisdagar 16-22.
 • Placering: Lindhagen, Stockholm
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Kronans Apoteks önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se