IT-administratörer på deltid till Discovery Networks

IT-administratörer på deltid till Discovery Networks

Studerar du inom media, IT eller teknik och är intresserad av ett arbete på deltid fram till sommaren som sedan övergår till ett sommarjobb på heltid under sommaren - se hit! Vi hjälper Discovery Networks att anställa 5 studenter som ska hjälpa dem med att ladda upp bilder från en Google Drive-mapp till deras leveranssystem för backendinnehåll. Behovet är omgående, så sök redan idag då vi rekryterar löpande!

Information om uppdraget

Discovery Networks Sweden ägs av Discovery Inc (Nasdaq: DISCA, DISCB, DISCK) som är världsledande inom verklighetsbaserad tv-underhållning och som når över 3 miljarder tittare i drygt 220 länder och territorier, på 50 olika språk.

I tjänsten kommer du primärt att samarbeta med Content & Business Operations från kontoret i London. Den primära kommunikationen i tjänsten kommer därav att vara på engelska. Arbetet kommer att vara fördelat på 2 dagar i vekckan vid sidan av studierna. Under sommaren kommer omfattningen att utökas till närmare heltid. Arbetstiderna kommer att vara förlagda under vardagar mellan 8-17.
Du kommer att kunna använda din befintliga dator och arbeta hemifrån/remote.

Du erbjuds
 • Ett flexibelt arbete
 • Möjlighet att arbeta med ett starkt varumärke
 • Möjlighet att samla på dig meriterande erfarenhet vid sidan av studierna
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Discovery har ett stort datainmatningsprojekt framför sig och det är här du kommer in i bilden. Arbetsuppgifterna kommer i huvudsak att bestå av att ladda upp bilder från Google Drive till ett leversanssystem för backendinnehåll. Arbetsuppgifterna kommer därav att vara förhållandevis monotona. Det är dock ett perfekt jobb för dig som studerar och vill utföra enklare administrativt arbete vid sidan av studierna. Det är bara att sätta på musiken och köra!
Discovery kommer att förse dig och de andra teammedlemmarna med en lista över bilder att arbeta igenom och det bildspårningsdokument ska uppdateras.
I takt med att du kommer in i projektet så kan ytterligare arbetsuppgifter inom innehållsinmatning läggas till.

Vi söker dig som
 • Studerar IT, medieteknik eller motsvarande på universitet eller högskola och har minst ett år kvar på dina studier. För att vara aktuell behöver du vara studerande på minst 50 %
 • Obehindrat talar och skriver på svenska och engelska. Den interna kommunikationen på kommer framförallt att vara på engelska
 • Har möjlighet att fram till sommaren arbeta 10-15 timmar per vecka fördelat under vardagar mellan kl 8-17. Från mitten av juni har du möjlighet att arbeta heltid under sommaren.
Det är meriterande om du:
 • Har erfarenhet från kundtjänst/support
 • Har arbetat med liknande uppgifter sedan tidigare
Som person är du:
 • Problemlösande
 • Flexibel
 • Noggrann
 • Strukturerad
Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid, 10-15 timmar per veckan fram till juni. Därefter ökar omfattningen under sommaren. Arbetstiderna kommer att variera och vara förlagda på vardagar
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Discovery Networks Swedens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Databasadministration
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Discovery Networks Sweden ägs av Discovery Inc (Nasdaq: DISCA, DISCB, DISCK) som är världsledande inom verklighetsbaserad tv-underhållning och som når över 3 miljarder tittare i drygt 220 länder och territorier, på 50 olika språk.