IT-administratör till världsledande fintech bolag

IT-administratör till världsledande fintech bolag

Fintech-branschen rullar på i vanlig ordning och växer trots omständigheterna. Nu är det dags för ett spännande IT-projekt för att effektivisera flödet för vår kunds användare.

Information om uppdraget

I rollen som Salesforce-administratör kommer du hantera alla grundläggande administrativa funktioner inklusive underhåll av användarkonton, rapporter, arbetsflöden och med vår kunds globala huvudkontor i Stockholm.

Denna roll är deladministratör och del Salesforce-analytiker. Administratören ansvarar för den dagliga konfigurationen, supporten, underhållet och förbättringen av CRM-plattformen.

I samband med att du söker denna roll önskar vi att du först genomför detta provtest. https://www.123test.com/logical-reasoning-test/

För att du skall vara aktuell för denna roll krävs det att du får ett resultat på minst 9 poäng då detta test ger en god indikation på hur du i senare skede klarar kundens test.

Uppdraget är på sex månader. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Du erbjuds:
 • Jobba på ett värderingsstyrt bolag som kryllar av engagerade medarbetare
 • En dedikerad konsultchef och karriärspartner som är mån om din utveckling på företaget
Arbetsuppgifter

I rollen kommer du exempelvis att:
 • Hantera dataflöden och andra integrationer
 • Slutföra regelbundna interna systemrevisioner och förbered dig på uppgraderingar; övervaka datakvalitet och integritet
 • Arbeta med chefer för att etablera processer för att stödja administrativa, utvecklings- och förändringshanteringsaktiviteter
 • Hjälp till att utbilda nya användare
Vi söker dig som
 • Är flytande i det engelska språket
 • Har en IT-bakgrund och jobbat med liknande administrativa uppgifter
 • Har en förståelse för Salesforce
 • VIKTIGT att ditt CV som skickas in är på engelska
Som person är du nyfiken och prestigelös och trivs i breda roller med flera kontaktytor. Du är även analytisk och har du även tidigare erfarenhet från arbete med stora mängder data så är detta meriterande. En del av de administrativa uppgifterna kan komma att vara monotona, så detta behöver också passa dig!

Övrig information
 • Start: Omgående, 6 månaders uppdrag med chans till förlängning
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Stockholm
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och xx önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Databasadministration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se