IT-Supportmedarbetare till projekt på Nordea

IT-Supportmedarbetare till projekt på Nordea

Nordea söker nu två stycken IT-supportmedarbetare till ett projekt som sträcker sig från Januari till Juli 2019. Var med och få erfarenhet inom support på ett stort projekt. Ansök tjänsten redan idag då vi påbörjar urvalet löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker efter två stycken IT-Supportmedarbetare till Nordea. Du kommer delta i ett projekt där Nordea ska uppdatera alla sina interna datorer från Windows 7 till Windows 10. Du kommer att arbeta ifrån Nordeas moderna huvudkontor i Lindhagen på Kungsholmen. Arbetstiderna kan variera i denna roll beroende på arbetsbelastning.

Detta är ett konsultuppdrag då du kommer vara anställd via Academic Work och arbeta på Nordea som konsult. Uppdraget startar omgående och sträcker sig till 13/9 2019.

Arbetsuppgifter

I denna roll kommer man delta i ett projekt som syftar till att uppdatera samtliga av Nordeas interna datorer från Windows 7 till Windows 10. Detta innebär att du kommer att ta emot Nordeas medarbetares datorer samt gå runt i olika mötesrum och genomföra standarduppdateringar. I vissa fall kan rollen innebära felsökning och samarbete med Nordeas Tech-team.

Denna roll passar dig som har eventuell utbildning inom IT alternativt stort intresse för IT och en vilja att utvecklas inom området.

Vi söker dig som
  • Har kunskap inom Microsoft teknologier, Windows 7 och 10
  • Har en teknisk bakgrund inom en liknande roll som supportmedarbetare
  • Du ska flytande kunskaper i engelska
Det är meriterande om du har erfarenhet inom SCCM och AD.

Som person söker vi dig som har ett gediget IT intresse och vilja att utvecklas inom IT. Du ska ha god problemlösningsförmåga och tycka att det är kul att hjälpa andra människor.

Övrig information
  • Start: Januari
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Lindhagen
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Nordeas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)