IT-Support till växande Forefront Consulting!

IT-Support till växande Forefront Consulting!

Har du ett stort IT-intresse och brinner för service ända ut i fingerspetsarna så har vi tjänsten för dig! Forefront Consulting är ett konsultbolag inom IT som nu söker en person som ska jobba med support till deras interna medarbetare på kontoret i centrala Stockholm. Läs mer här och skicka in din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Forefront Consultings räkning en supportmedarbetare på heltid.
Forefront Consulting är ett verksamhets- och IT-konsultbolag med drygt 380 anställda på åtta olika orter i Sverige. Företagskulturen hos dem är stark och präglas av flera ledord som de lever och arbetar efter. Utöver det strävar Forefront alltid mot högt uppsatta mål med ett innovativt mindset med tanken att de alltid vill ligga i framkant. Forefront sitter i toppmoderna lokaler i centrala Stockholm.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Forefront Consulting. Deras intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som IT-Supporttekniker tillhör du ett mindre team som ansvarar för att upprätthålla säker, pålitlig och effektiv support gentemot de interna medarbetarna. Du kommer arbeta relativt självständigt och brett med olika typer av ärenden som kommer in via ärendehanteringssystemet Zendesk. Vid starten kommer du att få en introduktion/överlämning av befintlig personal på Supportavdelningen där du med tiden tar över det övergripande ansvaret allt mer med tidens gång. Nuvarande personal kommer sedan vara tillgänglig på halvtid och därför är det viktigt att du inte är rädd för att bli inkastad i nya arbetsuppgifter.

Du kommer till exempel att:
  • Arbeta med support kring installation, konfiguration och felsökning av datorer och telefoner
  • Arbeta med support mot både Mac och PC
  • Sköta IT-administration gällande exempelvis kontoadministration, licenshantering, beställningar etc.
På sikt finns det goda möjligheter till att ta mer ansvar och få chansen att utvecklas hos Forefront. För att trivas här tycker du om att ha roligt på jobbet samtidigt som du fokuserar på att leverera med hög kvalitet och har god struktur i ditt arbete.

Vi söker dig som
  • Har tidigare erfarenhet från en serviceroll, förslagsvis en liknande supportroll
  • Är flytande i svenska i tal och skrift
Vi blir extra intresserade om du har erfarenhet av att arbeta i Active Directory eller Office365 samt support mot Mac.
Som person är du utåtriktad och tycker om att arbeta med service. Du har ett analytiskt angreppsätt och tar stort ansvar för ditt arbete. Du har även en hög grad av personlig mognad och du arbetar alltid med tydlig struktur i ditt arbete. Vi kommer lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna i denna process, därför rekommenderar vi dig att skriva en tydlig motivering till varför just du ska få den här tjänsten hos Forefront Consulting!

Övrig information
  • Start: Omgående, eller enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Stockholm City
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Forefront Consultings önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om Forefront Consulting på deras hemsida.