IT Applikations Support till Dahl

IT Applikations Support till Dahl

Nu söker vi efter Dahls nästa stjärna till Support-teamet! Är du en teknisk och problemlösande person med god servicevana? Drivs du av att utvecklas och vill arbeta i ett sammansvetsat team? Då är Dahl platsen för dig! Här kommer du att få chansen att vidareutvecklas i din karriär inom IT, så skicka in din ansökan redan idag.

Information om uppdraget

Dahl är Sveriges ledande bolag inom VVS, mark & VA, industri, kyla och fastighet. Där kommer du att ingå i ett team som i dagsläget består av fem personer, som tillsammans supporterar diverse IT-ärenden. Teamet arbetar både Second- och Firstline, främst i ärendehanteringssytemet Jira men även med ärenden via mail. Vi söker därför dig som har god servicevana, är lösningsorienterad och har ett stort intresse för IT.

Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader med start vid årsskiftet och goda chanser till förlängning. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden.

Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Du kommer bland annat att:
  • Ta emot ärenden från kunder som behöver hjälp med tekniska frågor
  • Enklare felsökning och åtgärd av incidenter samt eskalering
  • Arbeta i ärendehanteringssystemet Jira
Vi söker dig som

Vi söker dig som
  • Har tidigare arbetslivserfarenhet från IT Support, service eller kundtjänst
  • Har goda tekniska kunskaper och stort intresse av att vidareutvecklas för fler ansvarsområden
  • Talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska
Övrig information
  • Start: December/januari
  • Omfattning: Heltid i 6 månader med chans till förlängning
  • Placering: Stockholm
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dahl är en del av SGDS Gruppen och Sveriges ledande handelsbolag inom vs, mark och va, med över 100 års erfarenhet. Runt om i Sverige har vi 75 butiker, från Ystad i söder till Kiruna i norr. Där bemöter vi våra kunder med kompetens om både produkter och bransch. Vi är drygt 1 200 medarbetare som ständigt strävar efter att våra kunder ska uppleva oss som tillgängliga, tillförlitliga och kompetenta. Detta är också våra tre ledord. I vår affär ingår förutom VVS även Mark & VA, Industri, Fastighet och Kyla, med brett sortiment och god kunskap. Vårt stora supportlager i Järfälla hanterar dagligen transporter till 1600 orter, både till kunder och butiker.

Vi på Dahl gillar när det händer saker, och när ingen dag är den andra lik. Det som driver oss, är känslan av att vi skapar värde - verkligt värde - för våra kunder. Att alltid göra det lilla extra är en självklarhet för oss, för när våra kunder blomstrar så växer vi!