IR-sensorbolaget JonDeTech söker ny Junior Applikationsingenjör!

IR-sensorbolaget JonDeTech söker ny Junior Applikationsingenjör!

Vill du kick-starta din karriär inom elektronikdesign och C#? Brinner du för relationer och den globala marknaden? JonDeTech är ett start-up företag som har skapat nästa generations IR-sensorer. De söker nu en applikationsingenjör som kommer att arbeta med design och kalibrering av IR-sensorer samt lågnivåprogrammering! På JonDeTech finns enorma möjligheter för dig som vill, med intressanta kunder på en global marknad kan du som visar driv dela företagets framgång. Att jobba med världen som marknad skapar mångfald och relationer världen över - kunskap du aldrig annars fått.

Information om uppdraget

Academic Work söker en junior applikationsingenjör till JonDeTech.

JonDeTech är ett globalt start-up företag som har skapat nästa generations IR-sensorer. De är nu i behov av en stjärna inom elektronik och hårdvarunära programmering som drivs av problemlösning. Du kommer att ingå i ett litet snabbrörligt ingenjörsteam som utvecklar och förbättrar applikationslösningarna på en global marknad. Rollen innebär stor frihet med roliga arbetsuppgifter där resor är möjliga för den som är intresserad. Tjänsten innefattar i huvudsak utveckling och support på kontoret i centrala Stockholm men det ingår även en del resor för att på bästa sätt supporta de internationella kunderna.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos JonDeTech. Uppdraget kommer att vara på heltid och tillsvidare. Det finns goda möjligheter att bli anställd direkt av JonDeTech, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som applikationsingenjör kommer du att arbeta för att förbättra och utveckla applikationslösningar.

Du kommer till exempel att arbeta med:
 • Elektronikdesign för olika sensorapplikationer
 • Lågnivåprogrammering C/C++
 • Teknisk support för ODM/OEM kunder
 • Design och konstruktion av olika referensapplikationer
 • Kalibrering av IR-sensorer
Tjänsten passar dig som vill växa under ansvar i ett innovativt företag som ständigt utvecklas på en global marknad. Att vara delaktig i en start-up innebär stora utvecklingsmöjligheter för dig som visar driv och engagemang.

Vi söker dig som

Vi söker dig som
 • Har högskole- eller civilingenjörsexamen, gärna inom elektronikdesign, alt. Motsvarande arbetslivserfarenhet
 • Har god kunskap i C/C++
 • Är van att ta egna initiativ och att arbeta självständigt
 • Har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift både på engelska
Det är meriterande om du
 • Har kunskap i andra språk, exempelvis kinesiska eller svenska
 • Har kunskap i C#
Som person är du social och kommunikativ då du kommer att delta i kundmöten och träffa mycket människor. Vi ser att du trivs lika bra med att följa med på kundmöten som att arbeta självständigt med kodning. Du kan snabbt ta någonting och omsätta det i praktiken. Det viktigaste är inte att resultatet blir perfekt på en gång utan att du snabbt kan ta det från idé till verklighet samt vara flexibel i det. Du kan behärska många arbetsuppgifter samtidigt och jobbar för att lösa problem.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, långsiktigt
 • Placering: Stockholm, Östermalm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och JonDeTechs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JonDeTech startade 2008 och är ett teknikföretag som har skapat nästa generations IR-sensorer baserat på nanoteknologi. Bolagets IR-sensorer är ned till en tiondel så tjocka som konventionella sensorer, byggda i plast och kan tillverkas i höga volymer till en låg kostnad, vilket öppnar för en mångfald av applikationer inom bland annat konsumentelektronik och mobiltelefoner. I dagsläget är det tolv anställda på JonDeTech där arbetet med R&D och produktion i pilotskala bedrivs på KTH. Övrig personal sitter vid huvudkontoret i centrala Stockholm. Se en kort introfilm om JonDeTech: HÄR.