ICT Tekniker - first line och second line support till Sveriges största telekombolag

ICT Tekniker - first line och second line support till Sveriges största telekombolag

Vill du få en inblick i morgondagens teknik och vara delaktig i arbetet med att ge support till en stor central datamiljö hos ett av Sveriges största telekombolag? Vill du kombinera administrativa och praktiska arbetsuppgifter? Då är tjänsten som ICT tekniker något för dig. Sök tjänsten redan idag då starten är omgående. Varmt välkommen med din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en ICT Tekniker till deras ICT-center norr om Stockholm, Rosersberg. Eftersom du kommer att ingå i 24/7-driften kommer du att arbeta treskift vilket innebär att du kommer ha ett rullande schema med dagspass, kvällspass och nattpass. I teamet arbetar idag tolv tekniker som snurrar runt på 3-skift där två personer arbetar per pass. Man kommer ungefär varannan månad att gå en två veckors utbildning i ny teknik för att hålla sig ajour och få uppdaterad kunskap gällande utrustning och dylikt. Under dessa två utbildningsveckor arbetar du dagtid 8-17.

I början av uppdraget kommer du arbeta dagtid och gå internutbildningar i diverse system.

Den här tjänsten passar dig som vill utvecklas inom IT branschen och bidra till att ge support till den dagliga verksamheten. Här får du chansen att arbeta i ett företag med stark företagskultur och med många kompetenta kollegor som arbetar med morgondagens teknik.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är därför att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Arbetsuppgifter

Som ICT-tekniker kommer du ingå i ett Front Office team som hanterar supportärenden kopplade till organisationens hård- och mjukvaror. Du kommer ta emot olika ärenden för att sedan analysera och bedöma ifall ditt team kan lösa det själva eller vid mer komplexa ärenden koordinera ärendet till rätt support-team.

Du kommer till exempel att:
 • Felsöka problem inom IT, telekom och radio
 • Övervaka hårdvara
 • Koordinera supportärenden mellan olika team
Vi söker dig som
 • Har ett stort intresse för IT och teknik, vilket ska framgå tydligt i din ansökan och i din motivering. Den tekniska kompetens som krävs i tjänsten kommer du att få lära dig på plats vilket förutsätter att du har ett eget driv och kan ta in informationen som ges
 • Du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift då du kommer använda båda språken i tjänsten
 • Har god datorvana
 • Då tjänsten är belägen norr om Stockholm där det är begränsad kollektivtrafik är körkort och tillgång till bil ett krav.
 • Du ser tjänsten som långsiktig och har inga problem med att arbeta 3-skift.
 • Det läggs stor vikt på din personlighet då du kommer jobba i ett team som är samarbetsinriktat och har en hög teamanda samt humor
Som person är du en lagspelare då du kommer att arbeta tätt tillsammans med andra ICT Tekniker och i teamet. I tjänsten kommer du att dokumentera samtliga ärenden och därför ställer vi höga krav på att du är noggrann. Du är driven och tycker om att ta egna initiativ. Att lösa problem tycker du är roligt då du får chansen att använda din analytiska och kreativa ådra. Du ser även denna tjänst som långsiktig.

Övrig information
 • START: Omgående
 • OMFATTNING: Heltid, treskift; dag, kväll och natt under vardag samt helgtid
 • PLATS: Rosersberg
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts02@academicwork.se under kontorstid.
Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Teknik & Ingenjör, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kunden är världsledande inom kommunikationsteknik och tillhörande tjänster med huvudkontor i Stockholm, Sverige.