ICT Tekniker - Global Support till Sveriges största telekombolag

ICT Tekniker - Global Support till Sveriges största telekombolag

Vill du få en inblick i morgondagens teknik och vara delaktig i arbetet med att ge global support via en stor central datamiljö? Vill du kombinera administrativa och praktiska arbetsuppgifter? Då är tjänsten som ICT tekniker något för dig. Varmt välkommen med din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en ICT Tekniker till deras ICT-center norr om Stockholm, Rosersberg. Eftersom du kommer att ingå i 24/7-driften kommer du att arbeta treskift vilket innebär att du kommer ha ett rullande schema med dagspass, kvällspass och nattpass. I teamet arbetar idag tolv tekniker som är schemalagda på 3-skift där två personer arbetar per pass.

I början av uppdraget kommer du att gå på en månads introduktion på datid 8-17 för att lära dig så mycket som möjligt innan du går in i skiftschemat.

Du erbjuds
 • Den här tjänsten passar dig som vill utvecklas inom IT branschen och bidra till att ge support till den dagliga verksamheten.
 • Här får du chansen att arbeta på ett företag med stark företagskultur och med många kompetenta kollegor som arbetar med morgondagens teknik.
Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kunden.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Som ICT-tekniker kommer du ingå i ett team som hanterar supportärenden kopplade till organisationens hård- och mjukvaror. Du kommer ta emot olika ärenden för att sedan analysera och bedöma ifall ditt team kan lösa det själva eller vid mer komplexa ärenden koordinera ärendet till rätt support-team.

Du kommer till exempel att:
 • Felsöka problem inom IT, telekom och radio
 • Övervaka hårdvara
 • Koordinera supportärenden mellan olika team
Vi söker dig som
 • Har ett stort intresse för IT och teknik, vilket ska framgå tydligt i din ansökan och i din motivering. Den tekniska kompetens som krävs i tjänsten kommer du att få lära dig på plats vilket förutsätter att du har ett eget driv och kan ta in informationen som ges
 • Du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift då du kommer använda båda språken i tjänsten
 • Har god datorvana
 • Du ser tjänsten som långsiktig och har inga problem med att arbeta 3-skift
 • Det läggs stor vikt på din personlighet då du kommer jobba i ett team som är samarbetsinriktat och har en hög teamanda samt humor
Vi rekommenderar att du som söker har b-körkort och tillgång till egen bil då det är begränsad kollektivtrafik till och från kunden, både dagtid som nattetid.

Som person är du en lagspelare då du kommer att arbeta tätt tillsammans med andra ICT Tekniker och i teamet. I tjänsten kommer du att dokumentera samtliga ärenden och därför ställer vi höga krav på att du är noggrann. Du är driven och tycker om att ta egna initiativ. Att lösa problem tycker du är roligt då du får chansen att använda din analytiska och kreativa ådra. Du ser även denna tjänst som långsiktig.

Övrig information
 • START: Omgående
 • OMFATTNING: Heltid, treskift; dag, kväll och natt under vardag samt helgtid
 • PLACERING: Rosersberg, norr om Stockholm
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kunden är världsledande inom kommunikationsteknik och tillhörande tjänster med huvudkontor i Stockholm, Sverige.