ICT Technician till internationellt telekombolag!

ICT Technician till internationellt telekombolag!

Vill du få en inblick i morgondagens teknik och vara delaktig i arbetet med att supportera en stor central datamiljö hos ett av Sveriges största telekombolag? Trivs du med att ha varierande arbetstider och att kombinera administrativa och praktiska arbetsuppgifter? Då är tjänsten som ICT Technician något för dig! Sök tjänsten idag då start en är omgående!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en ICT Technician till deras ICT-center norr om Stockholm. Som ICT Technician kommer du ingå i ett team bestående av en Project Manager, en Team Leader och 16 ICT Technicians. Eftersom du kommer att ingå i 24/7-driften kommer du att arbeta treskift vilket innebär att du har ett rullande schema med dagspass, kvällspass och nattpass. I starten av uppdraget kommer du få en grundlig introduktion för att därefter ta dig an rollen på bästa sätt.

Den här tjänsten passar dig som vill utvecklas inom ett datacenter och bidra till att supporta den dagliga verksamheten. Här får du chansen att arbeta i ett företag med stark företagskultur och med många kompetenta kollegor som arbetar med morgondagens teknik.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är därför att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Arbetsuppgifter

Som ICT Technician kommer du arbeta i ett Front Office- team som hanterar supportärenden kopplade till organisationens interna hård- och mjukvaror. Som Single Point of Contact, SPOC, har de en viktig funktion inom den operativa verksamheten och hanterar primärt ärenden som tar upp till 1-2 h att åtgärnda. Vid mer komplexa ärenden ansvarar du för att koordinera ärendet mellan specialistteam.

Du kommer till exempel att:
 • Felsöka interna problem inom IT, telekom och radio.
 • Övervaka hårdvara.
 • Koordinera supportärenden mellan olika team.
 • Arbeta löpande med kompetensöverföring genom dokumentation av ärenden.
Vi söker dig som

Har ett stort tekniskt intresse och med fördel studerat teknik på minst gymnasienivå. Den tekniska kompetens som krävs i tjänsten kommer du att få lära dig på plats vilket förutsätter att du har ett eget driv och kan ta in information snabbt.
 • Du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift då du kommer använda båda språken i tjänsten.
 • Goda kunskaper i Excel och Officepaketet.
 • Då tjänsten är belägen norr om Stockholm behöver du körkort och egen bil eftersom det nattetid inte går pendeltåg eller bussar.
Som person är du en lagspelare då du kommer att arbeta tätt tillsammans med andra ICT Technicians och i teamet. I tjänsten kommer du att dokumentera samtliga ärenden varför vi ställer höga krav på att du är noggrann. Du är driven och tycker om att ta egna initiativ. Att lösa problem tycker du är roligt då du får chansen att använda din analytiska och kreativa ådra. Du ser även denna tjänst som långsiktig.

Övrig information
 • START: Omgående
 • OMFATTNING: Heltid, treskift; dag, kväll och natt
 • PLATS: Rosersberg
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts02@academicwork.se under kontorstid.
Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Skydd för den personliga integriteten

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork