I början av din karriär? Infovista söker fler mjukvaruutvecklare

I början av din karriär? Infovista söker fler mjukvaruutvecklare

Vill du vara med och utveckla 5:e generationens mobilkommunikation? Infovista går som tåget och söker nu fler mjukvaruutvecklare i början av sin karriär. Det andra läser om i tekniktidningar är för Infovista redan old news. Infovista är bäst på det dem gör utifrån deras kunder och analytiker, och de i sin tur jobbar i absolut framkant vad gäller trådlösa nät och mobilteknik. Tjänsten är en direktrekrytering till Infovista. Urvalet sker löpande!

Information om uppdraget

Infovista söker en mjukvaruutvecklare med start omgående. Rekryteringsprocessen sköts via Academic Work men blir du erbjuden tjänsten kommer du att anställas direkt av Infovista.

Vad erbjuder Infovista mer än en arbetsplats där du får möjlighet att växa tillsammans med andra som brinner för samma sak som du, utveckling och teknik?

Infovista är mån om sina anställda och ser det därför som en självklarhet att det finns en mysig lounge för möjlighet till avkoppling genom exempelvis:
 • Arkad-spel
 • TV-spel
 • Pingis
 • Eller varför inte ta en gobit från kiosken? ;)
Utöver detta erbjuder de även en attraktiv lön, företagshälsovård, friskvård och subventionerade luncher. Det finns även ett antal förmåner genom deras personalklubb, exempelvis ett in-house gym, idrottsaktiviteter och kulturevenemang, till exempel bio, after-work, cyklar att låna med mera.

Arbetsuppgifter

Som mjukvaruutvecklare kommer du att utveckla nästa generations testverktyg för IoT och 5G-nätverk. Kul va? Arbetet innebär att kontinuerligt driva förbättringar av processer och produkter samt att du bidrar till att inspirera innovation och förbättring! Du kommer att ingå i ett utvecklingsteam på 5-8 personer där du arbetar i en agil miljö efter en SCRUM-metodik med engagerade kollegor. Du kommer bland annat att:
 • Arbeta med embedded lösningar, bygga Android kärnor och applikationer samt Windows applikationer och databaser.
 • Arbeta med maskininlärningsteknik för att förbättra hur våra kunder använder deras verktyg för att lösa sina dagliga problem.
Vi söker dig som
 • Har en utbildning inom IT/Data alternativt skaffat dig erfarenheter som vi anser som relevant för tjänsten.
 • Har arbetat med programutveckling inom någon av följande områden: .NET Framework och framförallt .NET Core, Android i Java, Kotlin eller C++, ASP.NET core, Entity Framework, Javascript, Typescript, React, Utveckling för cloud: Kubernetes, NiFi, Kafka eller Clickhouse.
Utifrån dina kompetenser inom utveckling kommer du att placeras i det utvecklingsteam som matchar bäst såväl med din kompetens och som ditt intresseområde. Infovista värnar om din utveckling samt att ge dig de bästa förutsättningarna för att utvecklas som mjukvaruutvecklare hos dem!

Som person är du:
 • Problemlösande
 • Initiativtagande
 • Kommunikativ
 • Strategisk
Infovista söker en person, inte en kompetens. Därför kommer de personliga egenskaperna och ditt engagemang för tjänsten väga tungt i denna rekryteringsprocess.

Övrig information
 • Start: Omgående, enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Skellefteå, eller Stockholm/Remote
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Infovistas önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se