Hydrogeolog till Sweco

Hydrogeolog till Sweco

Brinner du för grundvattenfrågor och önskar att bredda dig i din roll, byta inriktning eller få mer omväxlande uppdrag än vad du erbjuds idag?

Sweco har Sveriges största grundvattengrupp med 19 anställda samt nationellt cirka 60 personer som enbart arbetar med grundvatten och kan därför erbjuda dig skräddarsydd kompetensutveckling och aktiva satsningar för att se till att du får arbeta inom just det område som du intresserar dig för.

Information om uppdraget

Vi söker just nu efter en specialist inom grundvatten/tillstånd vattenverksamhet till en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser, Sweco. Här ges du möjlighet att ingå i landets största grundvattenteam med en unik möjlighet att få arbeta i spännande projekt av olika storlek inom ett företag där professionell utveckling är en förutsättning. Sweco och teamet som du kommer att ingå i satsar mycket på trivsel där stark sammanhållning och öppen kommunikation är två ledord. Ständig personlig utveckling är av stor vikt och teamet ser fram emot att få ta del av dina erfarenheter och kunskaper.

Arbetsuppgifter

Här ges du möjlighet att ingå i landets största grundvattenteam med en unik möjlighet att få arbeta i spännande projekt av olika storlek inom ett företag där professionell utveckling är en förutsättning. Sweco och teamet som du kommer att ingå i satsar mycket på trivsel där stark sammanhållning och öppen kommunikation är två ledord. Ständig personlig utveckling är av stor vikt och teamet ser fram emot att få ta del av dina erfarenheter och kunskaper.

Vi söker dig som

Har minst 6 års erfarenhet av arbete med grundvatten och tillstånd för vattenverksamhet. Idag jobbar du troligen som hydrogeolog, grundvattenspecialist, geolog, geotekniker, bergtekniker eller MKB-specialist.

Du ska ha gedigen erfarenhet av arbete med något av följande:
  • tillståndsansökningar för vattenverksamheter
  • vattenförsörjning
  • grundvatten inom entreprenad eller dricksvattenbrunnar
Vidare söker vi dig som är självgående och problemlösande. Du drivs av att känna ansvar för dina uppgifter och att finna flexibla lösningar utefter varje specifik situation. Vi söker sig som har en god samarbetsförmåga och trivs bra med att arbeta i grupp. Du brinner för grundvattenfrågor och tycker att det är viktigt att ha kul på jobbet tillsammans med dina kollegor! Känner du igen dig? Då ser vi fram emot att berätta mer om möjligheten på Sweco.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sweco är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och är branschbäst när unga ingenjörer rankar sin drömarbetsgivare. Hos Sweco får du möjlighet att forma ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Du får jobba med kompetenta kollegor som brinner för att skapa smarta lösningar. Att arbeta på Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Exempel på uppdrag för denna roll kan vara inom infrastruktur, stora entreprenader, vattenförsörjning, vattenskydd, gruvbranschen, förorenad mark samt viss utlandsverksamhet. Hos Sweco är professionell utveckling inte bara en möjlighet, det är en förutsättning https://www.sweco.se/om-oss/

Rekryteringsprocessen hanteras av AW Executive Search och Swecos önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av vår konsult Linda Lindahl, linda.lindahl@awexecutivesearch.se, 070 161 79 71. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.