Hybris Operator inom E-commerce

Hybris Operator inom E-commerce

Vi söker nu dig som vill fortsätta din karriär inom E-commerce på ett globalt företag i en kreativ och teknisk miljö. Du kommer som Hybris Operator på Cheil ha det operativa ansvaret över Samsungs online butiker. Vet du hur produkter säljs bäst online? Skicka in din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en Hybris Operator till Cheils digitala team för att utveckla försäljningen online och se till att aktuella kampanjer och produkter visas. Teamet består av en e-handelschef samt account managers, innehållsproducenter samt en person som sitter på rollen idag, som du kommer arbeta nära med.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Cheil. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcker sig minst 6 månader. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

I rollen som Hybris Operator har du det operativa ansvaret över Samsungs online butiker där du ser till att de är uppdaterade med Samsungs senaste produkter och aktuella kampanjer. Vidare kommer du att ha den dagliga huvudkontakten med Samsungs e-handelsteam.

Du kommer till exempel att:
 • Planera kommande produktlanseringar
 • Skapa och ladda upp produkter till systemen
 • Skapa kampanjer med tillhörande kampanjsidor
Tjänsten passar dig som vill utvecklas inom e-handel på ett snabbföränderligt företag och har ett stort intresse för både e-handel och hemelektronik.

Vi söker dig som
 • Har grundläggande kunskaper i Photoshop och Microsoft Office
 • Har ett intresse för hemelektronik och mobiltelefoner
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift då kommunikationen sker på båda språken
 • Har goda systemkunskaper, gärna inom SAP Hybris eller liknande
Det är meriterande om du har grundläggande kunskaper i HTML, CSS samt har erfarenhet inom e-handel.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, därför ser vi att du motiverar dig väl i ansökan. I rollen kommer du att ha kontakt med många kollegor i ditt dagliga arbete varpå tjänsten ställer krav på att du är kommunikativ och har lätt för att samarbeta. Då du kommer att driva ditt egna arbete framåt och ha varierande arbetsuppgifter krävs det att du har ett strukturerat arbetssätt. Vidare ser vi att du är bra på att sprida positiv energi då du kommer till ett team med glatt humör och härlig stämning.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Timbaserad månadslön
 • Placering: Kista, Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Cheils önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn07@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cheil Nordic öppnade i Stockholm 2013 och arbetar mot alla nordiska marknader med digital kommunikation, sociala medier, retail och events. De är idag en av världens ledande marknadsföringsbyråer. Totalt är de 6000 optimistiska och begåvade individer som arbetar från 48 kontor och i 41 länder globalt.