Hr-administratör sökes omgående!

Hr-administratör sökes omgående!

Är du på jakt efter ett uppdrag som HR-administratör? Älskar du dessutom att ge service till medarbetare och kollegor samt är orädd för att testa effektiva och nya lösningar? Här kommer du få möjligheten att utvecklas inom HR och skaffa dig en bredare kunskap inom området. Sök redan idag!

Information om uppdraget

Kylgruppen har varit verksam sedan 1984 och erbjuder tjänster för installation och service av kyl & värmepumpsanläggningar. Företaget har sedan start valt att växa organiskt nu ett 40-tal härliga medarbetare. Din roll kommer innefatta alltifrån löneadministration till HR-support till hela verksamheten.

Du erbjuds

Ett brett och varierat arbete

En varierad och spännande roll inom HR och kommunikation

En dedikerad konsultchef och karriärspartner från Academic Work

Arbetsuppgifter

Som HR-administratör hos Kylgruppen arbetar du med operativa och strategiska frågor inom samtliga delar av HR-området. Arbetet innebär mycket kontakter med chefer, medarbetare och andra samarbetspartners.

Du kommer att hantera dagligt arbete med HR-administrativa uppgifter som bland annat:

Skapa och uppdatera rekryteringsprocess

Anställningar

Skapa introduktionsrutiner

Hålla personallistan med all information uppdaterad

Personalrutiner, blanketter mm

Löneadministration

Hantera och skriva anställningsavtal, anställningsintyg

Vi söker dig som

För att lyckas och för att du ska trivas i denna roll så har du tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du har kunskap och erfarenhet av HR-administrativa arbetsuppgifter och du skriver och talar svenska obehindrat. Du har kunskap och är självständig i dina datakunskaper.

Som person har du ett utpräglat sinne för service och gärna ger det lilla extra för att överträffa förväntningarna. Du ska ha hög integritet. Du är en självgående och proaktiv person van att strukturera upp ditt eget arbete och prioritera. Du har hög social kompetens och kommunicerar obehindrat med personer på alla nivåer.

Som person är du:

Flexibel

Ansvarstagande

Kommunikativ

Strukturerad

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid, 7-16. Uppdraget är initalt på fem månader.
  • Placering: Stockholm, Hägersten, Västberga
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Kylegruppens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se