Holm Security söker en marknadsansvarig som vill bygga upp marknadsavdelningen från grunden

Holm Security söker en marknadsansvarig som vill bygga upp marknadsavdelningen från grunden

Är du en initativrik doer som vill komma in på ett växande bolag och bygga upp deras marknadsföringsarbete från grunden? Har du tidigare erfarenhet från en roll med breda ansvarsområden kopplat till marknadsföring och vill jobba såväl operativt som strategiskt? Då kan det här vara rollen för dig. Holm Security är IT-säkerhetsföretaget med ambitionen att bli marknadsledande i Europa. Häng med på resan och sök tjänsten idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en Marknadsansvarig till Holm Security.

Holm Security är den innovativa utmanaren inom IT-säkerhet och sårbarhetsanalys som erbjuder en automatiserad och kontinuerlig analys om hur väl kundernas IT-miljö är skyddad från externa hot. Det här är en glödhet marknad och Holm Securitys ambition är att bli marknadsledande i Europa. Företaget drivs av entreprenörer med gedigen erfarenhet av IT-säkerhet och här får du möjligheten att komma in och sätta rutiner och ta högsta ansvaret för företagets marknadsföring.

Här tar du plats i en starkt affärsdriven och entreprenöriell organisation där atmosfären präglas av en platt organisationsstruktur utan hierarkier. På Holm Security jobbar 14 personer idag och nu står företaget inför en tillväxtfas. Holm Security har precis investerat i nya fina lokaler med sjöusikt vid Alviks strand där de flyttar in innan sommaren.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Holm Security.

Arbetsuppgifter

Som Marknadsansvarig kommer du leda det strategiska och operativa arbetet med marknadsföring och blir en del av Holm Securitys ledningsgrupp. Du arbetar för att Holm Security ska få en stark position på marknaden mot prospekts och befintliga kunder. Holm Security ska bli ett välkänt varumärke och bli sedda som en självklar partner för vårt område.

Du kommer till exempel att:
 • Ansvara för den digitala marknadsstrategin inklusive webbplatsen och sociala media.
 • Planera och utföra digitala kampanjer och kampanjer i traditionella media.
 • Planera och utföra events och mässor tillsammans med våra säljteam.
 • Arbeta med SEO.
 • Utarbeta innehåll för nyhetsbrev, blogg och marknadsmaterial.
 • Samarbeta tätt med våra säljteam och Country Managers.
Tjänsten passar dig som gillar att jobba brett och ser det som stimulerande att komma med nya idéer och samtidigt få utlopp för din såväl operativa samt strategiska ådra. Du kommer framåt att få ta ett stort ansvar för företagets etablering i nya länder samt bygga upp ett eget marknadsteam.

Vi söker dig som
 • Har 1-2 års operativ arbetslivserfarenhet från en ledande roll inom marknadsföring inklusive arbete med såväl digitala som traditionella medier
 • Har en relevant eftergymnasial utbildning så som marknadsföring, kommunikation, företagsekonomi etc.
 • Talar och skriver svenska och engelska obehindrat
Tekniska kunskaper som efterfrågas:

Photoshop
Indesign
HTML och CSS
Google Adwords och Analytics
Facebook och Linkedin
MailChimp eller dylikt för nyhetsbrev

Som person är du självgående och initiativtagande eftersom du kommer att få fria tyglar att bygga upp Holm Securitys marknadsföringsarbete. Du är ansvarstagande och besitter en flexibilitet som gör att du inte tappar fokus när du arbetar brett med varierande arbetsuppgifter, både högt och lågt. Dessutom har du en god samarbetsförmåga och har en prestigelös personlighet!

Övrig information
 • Start: Så snart som möjligt
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Fast enligt överenskommelse
 • Placering: Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Holm Securitys önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen..
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS
Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Marknadsföring, Marknadschef
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

HOLM Security är en utmanare inom automatiserade och kontinuerliga sårbarhetsanalyser med målet att bli marknadsledande i Europa. De är redan marknadsledande i Sverige och växer snabbt. En investering i Holm Securitys plattform är kort och gott en smart och effektiv investering i ökad säkerhet. Inte minst för att möta en framtid där IT-säkerheten blir allt viktigare för att möta den ökade hotbilden, nya och befintliga lagar och rekommendationer.