Hoist Finance söker nu nästa stjärna till deras kundsupport

Hoist Finance söker nu nästa stjärna till deras kundsupport

Är du i början av din karriär och har ett intresse för bank och finans? Nu har du chansen att få in foten i ett spännande finansbolag och vara med och driva kund-verksamheten framåt. Kom och bidra med ditt engagemang, utveckla dig själv och företaget! Välkommen in med din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Hoist Finance räkning en medarbetare till deras kundserviceavdelning på Hoist Spar. De sitter i fina lokaler centralt på Sturegatan och erbjuder bra arbetsmiljö tillsammans med drivna och engagerade kollegor.
Hoist Finance är en skuldhanteringspartner för internationella banker och finansiella institutioner vilket betyder att de köper upp banklån som inte har återbetalats. På så sätt frigör de resurser och minskar riskerna för deras kunder. Host Finance har även inlåningsverksamhet i Sverige under namnet HoistSpar. De erbjuder flera olika sparformer till konkurrenskraftiga räntor.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Hoist Finance önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går tillAcademic
Work

Arbetsuppgifter

Som kundservicemedarbetare på HoistSpar kommer du att arbeta i en kombinerad roll där du huvudsakligen hjälper kunder via telefon och mail. Du kommer även att stötta dina kollegor runt om i organisationen med olika administrativa sysslor. Telefontiden för kunderna är från 09:00-15:00 och efter dessa tider kommer du att jobba administrativt.
Du kommer till exempel att:
 • Svara på samtal från kunder under kundtjänstöppettiderna
 • Svara på inkommande kundmail
 • Administrativa uppgifter som att öppna/ stänga konton och ändra kontouppgifter
 • Stötta övriga organisationen med till exempel att ta fram rapporter
Tjänsten passar dig som brinner för att ge kundservice i världsklass och är intresserad av ekonomi.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har ett intresse för ekonomi och finansbranschen och vill jobba för ett spännande bolag. Du uppskattar och har lätt att tala med kunder i telefon, är tålmodig och gillar att ge bra service. Vidare arbetar du strukturerat och är bra på att både organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. När det blir mycket att göra, vilket händer ibland, behåller du fokus på uppgiften och vad som är viktigast för att lösa kundernas problem. Vi förväntar oss även att du är kommunikativ, har lätt för att uttrycka dig i både tal och skrift samt har en pedagogisk ådra i hur du talar med både kunder och kolleger. Vidare söker vi dig som är noggrann och har en god samarbetsförmåga och som på ett ansvarsfullt sätt tar dig an uppgifter och utmaningar. Du tänker utanför boxen och jobbar för att inte fastna i gamla mönster.
 • Svenska flytande i tal och skrift
 • Goda kunskaper i engelska
 • Goda kunskaper i Office paketet
Det är meriterande om du
 • Har tidigare jobbat med kundservice
 • Har en bakgrund inom bank/finans
 • Har en ekonomisk inriktning på din gymnasieutbildning
ÖVRIG INFORMATION
 • Start: 22a oktober
 • Omfattning: Heltid
 • En bakgrundskontroll kommer att göras på slutkandidaterna
 • Placering: Centrala Stockholm, Sturegatan
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork