Helt nytt utvecklingsteam till teknikföretag - Fullstackutvecklare!

Helt nytt utvecklingsteam till teknikföretag - Fullstackutvecklare!

Händer det att du tänker i banorna Jag skulle vilja vara med och skapa ett system från grunden. Det vore så klart extra roligt om jag fick vara med från början och bli en del av ett team som byggs från scratch och om vi kunde jobba med framtidens lösningar och tekniker. Men drömma kan man, sådana möjligheter kommer väldigt sällan. Vi förstår, det är svårt att hitta sådana möjligheter, därför är vi glada att kunna erbjuda dig precis denna möjlighet. Varmt välkommen med din ansökan!

Information om uppdraget

Företaget behöver utöka sin verksamhet med ett flertal kompetenser i ett helt nytt utvecklingsteam som ska ingå i ett Greenfield-projekt.

Företaget utvecklar digitala lösningar för stöd till verksamhetsledning bland annat inom bank- och finansvärlden.

På företaget råder ett öppet klimat och en teknikvänlig omgivning. Söker du efter kunskapsutveckling är detta helt rätt ställe att vara på. Här hugger man i där det behövs och man hjälper varandra. Företaget månar om sina anställda och hittar gärna på saker tillsammans för att behålla en god gemenskap.

Teamet som ska byggas kommer att bestå av Backend, Frontend, UX, Fullstack. Pär som är ansvarig team-lead och som har en gedigen erfarenhet av utveckling, ser fram emot att välkomna och introducera alla in i teamet.

Arbetsuppgifter

Företaget befinner sig i en inledande utvecklingsfas av projektet som de nya medarbetarna ska bli en del av. Detta är en spännande fas att kliva in i då du är med från början och bygger ett helt nytt verksamhetsledningssystem. Detta system är tänkt att förenkla och effektivisera beslutsfattande i organisationer bland annat inom området regelverksefterlevnad. Kollegorna i företaget trivs väldigt bra och som Mikael, CFO på bolaget, övertygande uttrycker, Det här är en riktigt spännande möjlighet för rätt person, du kommer inte att ångra dig.

För denna tjänst söker vi dig som har erfarenhet av och vill jobba med Fullstack. De ramverk och programmeringsspråk som är tänkta att användas är: Vue som ramverk och Java script som programmeringsspråk för Frontend samt C#, .net core och SQL som programmeringsspråk för Backend. Vidare använder de också olika Azure-lösningar bland annat Azure Devops.

I rollen som fullstackutvecklare kommer du exempelvis att:

Utveckla ett antal webbar med modern frontendutveckling

Utveckla backenddelarna av systemet med tjänstebaserad arkitektur

Agera som brygga mellan frontend- och backendutvecklare

Vi söker dig som

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för teknik och utveckling. Då de jobbar i komplexa miljöer ser vi vikten av att du har ett grundtekniskt intresse och engagemang från början för att kunna komma in arbetet på ett effektivt sätt. Vidare söker vi dig som:

Har erfarenhet av Fullstackutveckling och har erfarenhet både av utveckling i C# och Java script

Har ett gediget intresse för denna tjänst vilket du motiverar väl genom hela rekryteringsprocessen

Har mycket goda kunskaper i såväl svenska som engelska i både tal och skrift, då kommunikationen kommer att ske på båda språken

Specifika efterfrågade kompetenser:

God samarbetsförmåga

Problemlösande

Ansvarstagande

Övrig information
  • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
  • Omfattning: Heltid,
  • Placering: Stockholm, i närheten av Stadion
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se