Head of Communication Management till Academic Works Marknadsavdelning

Head of Communication Management till Academic Works Marknadsavdelning

Nu letar vi efter dig som är en tydlig och inspirerande ledare, med framgångsrik erfarenhet av att marknadsföra ett tjänsteföretag. Vill du dessutom utvecklas i en kulturstark organisation, med hög energi och stora ambitioner för framtiden. Då kanske du är vår nästa Head of Communication Management?

Information om uppdraget

Vi på Academic Work söker nu ytterligare en teamchef till vår interna marknadsavdelning. Ditt uppdrag blir att leda ett team av sju ambitiösa och engagerade marknadsförare, som tillsammans arbetar för att säkerställa en så relevant kommunikation som möjligt på alla våra geografiska marknader.

Du rapporterar till vår marknadschef och kommer samarbeta tätt med två andra teamchefer ansvariga för digital marknadsföring och vårt kreativa inhouseteam. Marknadsavdelningen hos oss driver marknadsarbetet i alla våra sex länder, och stöttar samtliga bolag inom koncernen. Hos oss kännetecknas kulturen av engagemang, inkludering och teamkänsla. Vi är övertygade om att det är våra medarbetare som är grunden för vår tillväxt och utveckling, och lägger därför stor vikt och resurser både på våra medarbetare så som på ledarskap.

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att arbeta internt på Academic Work? Spana in vårt Instagramkonto och följ med bakom kulisserna på våra 16 kontor över hela Sverige.

Arbetsuppgifter
 • Leda och utveckla dina teammedlemmar och stötta dem i deras operativa arbete.
 • Säkerställa att teamet har rätt kompetenser, resurser och verktyg för att producera riktigt bra kommunikation
 • Samarbeta med övriga teamchefer i avdelningsspecifika frågor och bidra till utvecklingen av marknadsavdelningen i stort, med målsättningen att bygga den bästa möjliga arbetsplatsen för marknadsförare.
Vi söker dig som
 • Har ett par års erfarenhet av att jobba med marknadsplanering och kampanjuppföljning på ett tjänsteföretag inom HR-sektorn, har du dessutom arbetat mot flera olika geografiska marknader så ser vi det som starkt meriterande.
 • Har erfarenhet av att leda andra med förmågan att skapa engagemang och tydlighet för den grupp du leder
 • Har god kommunikativ förmåga på både engelska och svenska, då du kommer att kommunicera på båda språken
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och intresse för tjänsten, bifoga därför en motivering där du motiverar varför du är intresserad av denna tjänst och varför vi ska gå vidare med just dig.

För att passa i rollen som tror vi att du känner igen dig i nedan kompetenser:
 • Personlig mognad
 • Samarbetsförmåga
 • Resultatinriktad
 • Strukturerad
ÖVRIG INFORMATION
 • Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid, Tillsvidare
 • Placering: Stockholm
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök via annan site nedan, så skickas du till Happo, vårt rekryteringssystem. Det första steget i rekryteringsprocessen är att genomföra två tester av Assessio. Det ena är en personlighetskartläggning som tar cirka 20 minuter att slutföra, det andra ett test som testar din kognitiva förmåga som tar 12 minuter att slutföra. Anledningen till att vi använder oss av tester är för att säkerställa en solid och rättvis rekryteringsprocess med fokus på potentialen för den position vi anställer till.
 • Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Observera att denna ansökan sker via en extern site vilket gör att den inte kommer att synas under mina sidor på din profil.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sara.andersson@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är ett bemannings- och rekryteringsföretag som sedan starten 1998 har hjälpt över 130 000 young professionals världen över till jobb. Vi strävar efter att bygga en arbetsplats i absolut världsklass, målet är att ingen medarbetare på Academic Work ska vilja jobba någon annanstans. Vår kultur präglas av våra tre värderingar: Share Energy, Beat Yesterday och Show Heart och vi tror därför på att ha roligt på jobbet, sprida vår energi, nå imponerande resultat och sträva efter att utvecklas.

För tredje året i rad vann vi 2019 kategorin bästa service- och tjänsteföretag i Brilliants tävling Powered by People. Academic Work har med andra ord högst medarbetarengagemang av alla företag i branschen! Läs mer om vår kultur och de karriärvägar och möjligheter som finns hos oss. Vill du hänga med bakom kulisserna? Följ oss på vårt Instagramkonto .
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du veta mer om hur det är att jobba internt på Academic Work? På Jobba Hos Oss får du träffa några av våra medarbetare, läsa om vad vi värderar högt samt se bilder och filmer som beskriver vår värld. Klicka här! Varmt välkommen!