Har du spelintresse? Vi söker en QA-testare till Toca Boca!

Har du spelintresse? Vi söker en QA-testare till Toca Boca!

Vi söker dig som har ett stort intresse för spel och vill jobba på ett kreativt och innovativt bolag som är helt olikt andra företag. När du kliver in på Toca Bocas kontor i Hammarby Sjöstad kommer du in i Toca Boca world - det är allt annat än ett vanligt kontor. Här får du jobba med spel som älskas av barn världen över. Till rollen som QA-testare söker vi dig som har erfarenhet av att arbeta med test eller på ett spelbolag men vill lära dig mer!

Information om uppdraget

Detta uppdrag sträcker sig långsiktigt då personen i rollen har gått vidare till en annan roll internt. Vi ser gärna att du kan börja så fort som möjligt, men det viktigaste är att vi hittar rätt person. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs gärna mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som QA-testare kommer du jobba med att utveckla och driva QA-processen hos Toca Boca. Du kommer vara delaktig i att skriva både testplaner och testfall. Vidare kommer du genomföra manuella explorativa tester på olika mobilplattformar. Toca Boca genomför både manuella och automatiserade tester, fokus i denna roll kommer vara på det manuella. Exempel på arbetsuppgifter är:
 • Skriva tydliga och utförliga bugg-beskrivningar för att säkerställa att utvecklingsteamet på Toca Boca kan korrigera felen.
 • Fokus ligger på att jobba med Toca Life: World men du kommer också få jobba med andra spel
 • Genomföra möten med produktägare och informera om status för QA-processen
 • Tillsammans med dina andra kollegor ansvara för hela QA-processen
 • Som testare på Toca Boca får du inblick i hur ett spelföretags dagliga arbete ser ut. Du kommer att arbeta i ett tätt samarbete med seniora och duktiga kollegor som du kommer kunna lära dig mycket av.
Vi söker dig som
 • Har mellan 0,5-2 års erfarenhet av att arbeta med spel. Vi ser gärna att du har jobbat med manuell testning av spelappar på mobil/surfplatta alternativt har jobbat med utveckling eller support av spel.
 • Har en högskoleexamen eller yrkeshögskoleexamen inom förslagsvis systemvetenskap, datorspelsutveckling eller motsvarande
 • Har ett stort intresse för spel
 • Har goda kunskaper i engelska
Om du har erfarenhet av manuella test av spelappar på mobil ser vi det som mycket meriterande. Det är även ett plus om du har erfarenhet av att skriva automatiserade testskript för Unity3D, Android, iOS, shell, Appium etc. Vi ser också en stor fördel i om du har tidigare erfarenhet av In-App purchase testande på appar.

Som person är du noggrann, problemlösande och är initiativtagande

Sök tjänsten genom att skicka in ditt CV och en motivering till varför du söker just denna roll hos Toca Boca!

Övrig information
 • Start: Omgående men med hänsyn till uppsägningstid
 • Placering: Hammarby Sjöstad
 • Omfattning: Heltid
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Toca Bocas önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Toca Boca create digital toys and everyday products that are filled with fun and silliness that kids from any corner of the world can instantly relate to. Everything is designed from their perspective. They celebrate the diversity and quirkiness of their world and give them the freedom to play in ways that only they can dream up. There are no rules, no boundaries and no right or wrong way to do anything. Theres just the undeniable, power of play.