Har du passion för kaffe och vill jobba med sälj hos expanderande JOBmeal?

Har du passion för kaffe och vill jobba med sälj hos expanderande JOBmeal?

Förgyller du dina dagar med en rykande kopp färskt kaffe och skulle vilja arbeta med att dela denna passion med andra? Har du tidigare erfarenhet av B2B eller ett stort intresse för sälj? Då kan du vara JOBmeals nya Account Manager!

Information om uppdraget

Academic Work söker en Account Manager till JOBmeal som är en ledande leverantör av kaffelösningar och närliggande tjänster till främst kontorsmarknaden och andra arbetsplatser. De finns representerade i hela landet genom 26 kontor från Kiruna i norr till Malmö i söder och brinner för att leverera riktigt gott kaffe och att sätta guldkant på sina kunders vardag. I Stockholm ligger kontoren i Järfälla och Skogås, och du placeras på det kontor som passar dig bäst geografiskt. Kring kaffe samarbetar JOBmeal med alla de stora svenska kafferosterierna. Utöver kaffe, erbjuds även ett rikt sortiment av kringliggande produkter, allt för att förhöja kundernas totalupplevelse.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och JOBmeals önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic
Work. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos JOBmeal.

Arbetsuppgifter

Som Account Manager kommer du främst att arbeta med att boka möten via telefon för att sedan träffa nya potentiella kunder. Du utgår delvis från ett befintligt kundregister men kommer också följa upp befintliga kunder även om största fokus ligger på att bearbeta de nya. Hos JOBmeal får tillgång till förmåner som tjänstebil, dator, Ipad och telefon. Ni har regelbundna veckomöten där försäljningsresultatet följs upp och du erbjuds coachning för att utveckla din försäljningsstrategi.

Du kommer till exempel att:
 • Boka möten via telefon samt genomföra både bokade möten och canvasbesök för att hitta nya kunder
 • Arbeta resultatinriktat mot personlig budget och uppsatta mål
 • Vid bekräftad order skapa underlag i CRM-systemet, beställa kaffemaskinen samt lägga in information och påminnelse om när kunden får sin maskin så att du kan följa upp.
Tjänsten passar dig som har erfarenhet av service och att arbeta med telefon som redskap. Du vill arbeta inom sälj och gärna på ett företag som befinner sig mitt i en expansion där utbudet till kund är ett stort fokus. Du drivs av att göra kunderna nöjda och att dagligen ha kontakt med nya människor.

Vi söker dig som
 • Har erfarenhet av att arbeta med telefon, gärna mötesbokning eller annan kontakt med nya kunder
 • Har arbetat med service/försäljning
 • Talar och skriver obehindrat på svenska
 • Har B-körkort
Det är meriterande om du:

* Har erfarenhet av B2B

Som person är du social och utåtriktad då du kommer ha kontakt med nya människor och framtida kunder både över telefon och i möten. Du är självgående och drivs av att arbeta efter uppsatta mål och överträffa kundernas förväntningar.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid 8-17
 • Placering: Centrala Stockholm samt Järfälla eller Skogås
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på STW01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer på JOBmeals hemsida.