Har du examen inom life sicence och söker nya utmaningar?

Har du examen inom life sicence och söker nya utmaningar?

By your side in Life Science Research! Så profilerar sig företaget Nordic BioSite som är marknadsledande inom distribution av produkter för medicinsk forskning. De har sitt kontor ute i Täby där familjär stämning är det som speglar dess kultur. Vill du vara en del av ett växande företag? Läs då vidare! Vi söker för deras räkning en person som kommer att bli en del av företagets tekniska support. Välkommen med din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker en Teknisk Support-medarbetare till Nordic BioSite. På kontoret Täby arbetar ett 15-tal personer där du kommer ingå i Tech-supportteamet om 3 personer.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Nordic BioSite. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig minimum 1 år. Det finns goda möjligheter framåt att få en anställning hos Nordic BioSite om samtliga parter är nöjda med samarbetet.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som Teknisk support på Nordic BioSite kommer du ha en kommunikativ roll där du hjälper företagets kunder, distributörer samt säljare.

Du kommer till exempel att:

Hantera supportärenden via mail och telefon

Hantera produktförfrågningar

Understödja i arbetet med Nordic BioSites egenmärkta produkter vilket innefattar kommunikation med produktionslabb, validering av produktdatablad samt iordningsställande av slutprodukt

Skriva vetenskapliga texter till företagets marknadsavdelning

Beröra vissa arbetsuppgifter gällande in-house försäljning, så som tex. Dialoger/ta emot beställningar från befintliga kunder

I rollen arbetar du nära företagets kunder, säljare, logistik samt marknad. Därför ser vi att du som söker har en god samarbetsförmåga. Du trivs även i en serviceinriktad samt problemlösande roll.

Vi söker dig som

Har en högskole- eller civilingenjörsexamen gärna inom Life Science och/eller erfarenhet från laboratoriemiljö

Har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

Är serviceinriktad samt duktig på att uttrycka dig i text på engelska samt svenska

I och med att tjänsten omfattar en hel del validering samt upprättande utav tekniska texter ser vi även att du känner dig bekväm i detta

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Som person är du mycket noggrann och strukturerad, kommunikativ, och positiv. Vidare är du lyhörd och har en hög prioriteringsförmåga. Att ha en prestigelös inställning är en självklarhet för dig och du trivs att arbeta i team samt kan bemöta intern personal samt leverantörer på ett tryggt och proffsigt sätt.

Övrig information

Start: Omgående

Omfattning: Heltid, minst 1 år

Placering: Täby, Stockholm

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Nordic BioSites önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn10@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Medicinsk forskning & Laboratorieverksamhet, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om Nordic BioSite på deras hemsida: https://www.nordicbiosite.com/