Har du erfarenhet av Google Ads, Bing och betalannonsering? Se hit!"

Har du erfarenhet av Google Ads, Bing och betalannonsering? Se hit!"

Centralt beläget i Stockholm arbetar ett nyfiket, dynamiskt och sammansvetsat team om ca 14 personer inom digital marknadsföring på ett kontor där man trivs. Dessa ser fram emot att välkomna en utvecklingsfokuserad kollega, med ett till tre års erfarenhet från arbete inom SEM och kontoadministration inriktat mot betalannonsering. Är denna person du?

Information om uppdraget

Tjänsten är på heltid med start omgående och riktar sig till dig som har ett eller ett par års arbetslivserfarenhet inom SEM. Tjänsten finns hos en platt organisation i trevlig miljö med motiverade och erfarna medarbetare. Specificera gärna i din ansökan gällande eventuell uppsägningstid och hur du via studier och arbetslivserfarenhet utvecklat dina kunskaper.

Detta är ett konsultuppdrag och du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos företaget med möjlighet att i förlängningen bli anställd av företaget.

Företaget arbetar brett mot en stor kundstock, är smidigt beläget geografiskt och har en kultur som uppmuntrar till utveckling, ansvarstagande och starka samarbeten.

Arbetsuppgifter

I denna roll kommer du att planera och leda ditt egna arbete i och med att du självständigt ska ansvara för företagets kunders Google Ads och Bing Ads. Du kommer få handledning och upplärning inom det strategiska men det är viktigt att du snabbt kan sätta dig in i de konton som ska administreras. Du kommer i början primärt att arbeta med betalannonsering.

Företaget expanderar vilket innebär att det kommer finnas stora möjligheter för dig att komma med egna initiativ och således utveckla både rollen och din egna kompetens.

Du kommer att ha nära samarbeten såväl internt som externt och därför är det viktigt att du trivs med daglig kundkontakt

Du kommer till exempel att:
 • Arbeta med kundernas digitala marknadsföring inom Google Ads och Bing Ads
 • Hantera budgetar, utveckla annonser, analysera och rapportera utfall
 • Assistera företagets säljare genom att ta fram underlag inför nykundsmöten samt uppföljningsmöten. Du kommer även vid tillfällen delta på kundmöten
Rekryteringsprocessen kommer både innefatta fysisk intervju och case hos kund där du praktiskt får redovisa dina kunskaper.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har ett genuint intresse för SEM samt 13 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Det är dessutom ett krav att du
 • Har erfarenhet av Google Ads och Bing Ads (gamla och nya gränssnittet)
 • Har god erfarenhet av att administrera och utveckla annonskonton
 • Kan kommunicera obehindrat i tal och skrift på svenska
Det är meriterande om du
 • Har kunskaper i Google Analytics, Google Tag Manager och andra arbetsverktyg som t.ex. Kenshoo och Swydo
 • Har kunskaper inom Excel
 • Har tidigare erfarenheter från serviceyrken
Även de personliga egenskaperna kommer att vara viktiga vid denna rekrytering. Vi söker dig som trivs med att arbeta självständigt och som motiveras av möjligheten att få arbeta kreativt, i en roll som lämnar stort utrymme för egna initiativ. Du är professionell i din framtoning och har god struktur i ditt arbete. Vidare har du ett analytiskt öga.

Motivera i din ansökan varför just du passar för denna tjänst kompetens- och personlighetsmässigt.

Övrig information
 • Start: Omgående med hänsyn till viss uppsägningstid
 • Omfattning: Löpande, heltid
 • Placering: Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork