Har du en känsla för service och vill arbeta med support inom IT?

Har du en känsla för service och vill arbeta med support inom IT?

Vi söker just nu ett flertal Service Desk Agenter till ett team hos TietoEVRY. Detta är rollen för dig som är junior i din karriär och som vill utvecklas inom IT hos en av Nordens största IT leverantörer. Sök tjänsten idag då urval sker löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker ett flertal Service Desk Agenter till Tieto med placering i Värtahamnen, Stockholm. Tieto är ett ledande företag inom digital transformation och levererar lösningar inom IT till företag inom näringslivet och offentlig sektor.

Det här är Tieto

Du erbjuds
 • Varierande uppgifter med goda möjligheter till egen utveckling
 • En team-känsla i arbetet där du arbetar tillsammans med dina kollegor för att hitta den bästa lösningen för kunden
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Som Service Desk Agent kommer du vara en del av ett team där du supporterar ärenden som kommer in tillsammans med dina kollegor. Du kommer att arbeta med varierande arbetsuppgifter där du ansvarar för att identifiera kundens problem samt att sätta det i ett större samanhang, för att hitta bästa lösningen. I denna Service Desk hanteras ärenden som är kopplade till mjukvara, hårdvara samt kringutrustning, vilket betyder felsökning och felavhjälpning.

Vi söker dig som
 • Har erfarenhet av en liknande roll inom service där du fått god vana av att hjälpa kunder via telefon
 • Har förståelse för SLA:er
 • Har kunskap inom Officepaketet, gärna Windows 10
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska - i så väl tal som skrift
 • Vi blir extra intresserade om du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat med KCS metodik (kunskapsartiklar) eller kännedom om ITIL
I denna rekrytering lägger vi stor vikt på dina personliga egenskaper och på din ansökan. Sök därför rollen genom att skicka in ditt CV och personliga brev med en kort motivering varför just du passar för denna roll.

Som person är du
 • Flexibel
 • Initiativtagande
 • Serviceinriktad
Övrig information
 • Start: Juni
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Värtahamnen, Stockholm
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och TietoEVRYs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se