Handläggare till stort kreditmarknadsbolag i centrala stockholm!

Handläggare till stort kreditmarknadsbolag i centrala stockholm!

Har du ett intresse för bankbranschen och vill arbeta med kundkontakt? Har du tidigare erfarenhet av kundbemötande och vill arbeta i ett expansivt och internationellt företag med kontor i centrala Stockholm? Detta är den perfekta chansen för dig som vill knyta kontakter i branschen, utvecklas inom den och dessutom få värdefull erfarenhet. Sök tjänsten direkt då företaget är i behov av en ny medarbetare omgående och urvalet sker löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker en Handläggare till vår kund som är verksam inom finansbranschen. Du kommer att jobba på avdelningen för indrivning av skulder och vara en del av ett team på ungefär 12 personer. Företaget sitter i fräscha lokaler i centrala Stockholm. Du kommer få ett schema där du arbetar 08:30-17:00 förutom en vecka i månaden då du arbetar 11:30-20:00.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig i 6 månader framåt. Det finns goda möjligheter att bli rekryterad till kunden, förutsatt att alla parter är nöjda.

Arbetsuppgifter

Som Handläggare hos vår kund kommer du arbeta med indrivning av skulder. Detta är en service i form av påminnelse gällande betalning, där du tillsammans med kunden arbetar fram en lösning så att en inbetalning kan ske.

Du kommer till exempel att:
 • Ringa kunder som inte har betalat sina räkningar
 • Ta emot samtal från kunder som har frågor gällande påminnelser och kontoutdrag
 • Utifrån rutiner ta fram lösningsförslag i de olika ärendena
Du kommer att arbeta i ett glatt team om drygt 12 personer, vilket betyder att du har kollegor att fråga när du har funderingar kring arbetsuppgifterna. Arbetet inleds med en två veckor lång introduktion, för att du sedan ska kunna genomföra dina arbetsuppgifter på ett professionellt sätt. Denna tjänst ger dig möjlighet att utvecklas i både kundkontakt och bankrelaterade ärenden.

Denna tjänst passar dig som har tidigare erfarenhet av ett servicejobb och som har ett intresse för finansbranschen.

Vi söker dig som
 • Har tidigare arbetslivserfarenhet från ett serviceinriktat yrke
 • Trivs med att fatta egna beslut och att arbeta självständigt samtidigt som du är en lagspelare
 • Har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska. Då företaget är verksamma både nationellt och internationellt är detta ett krav för tjänsten.
Det är meriterande om du
* Har erfarenhet av att använda telefonen som främsta arbetsredskap

Som person är du organiserad, kommunikativ i både tal och skrift samt har skinn på näsan. Vidare är du en initiativrik person som får saker och ting att hända och som dessutom vill ge kunderna det lilla extra.

Övrig information
 • Start: 1 oktober
 • Omfattning: Heltid, långsiktigt
 • Placering: Klarabergsgatan, Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett företag vars produkt är betal- och kreditkort. De arbetar med smarta betalnings- och finansieringslösningar till både privat- och företagskunder. De ingår i en av de största bankkoncernerna i Sverige och deras kontor är centralt beläget mitt i Stockholm. De lägger mycket resurser på sin personal och vi har ett stort gäng nöjda och glada konsulter som arbetar där idag. Du kan nu bli en del av detta glada och ambitiösa gäng!