Handläggare till Skandia

Handläggare till Skandia

Har du en ekonomiutbildning alternativt erfarenhet utav krediter sedan tidigare, och ser din framtid inom bank? Tjänsten som handläggare på Skandia kan vara just din språngbräda in på banken. Välkommen in med din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker handläggare till Skandias team Back Office Låna. Du kommer till ett team bestående av cirka 18 personer. Hos Skandia kommer du till en arbetsplats som har en medmänsklig kultur och där det finns bra utvecklingsvägar. Nedan ser du hur en medarbetare, som arbetar på Skandia idag beskriver banken:

På Skandiabanken har du nu möjligheten att starta, eller vidareutveckla din karriär, inom hjärtat av bank och finans Bolåneaffären. Vi erbjuder dig möjligheten att utvecklas både personlig- och professionellt genom arbetet med att säkra att våra kunders behov och förväntningar går i uppfyllelse.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Skandia.

Arbetsuppgifter

Som handläggare på Back Office Låna är ditt huvuduppdrag att säkra en effektiv administration och hantering av bankens lånekunder. Det innefattar även ett nära samarbete med grupperna Front Office och Bolåneteamet vilket är en förutsättning för att kunna säkerställa en smidig låneprocess för våra kunder. Arbetet kommer bland annat innefatta att:
  • Granska och utbetala lån
  • Genomföra prisändringar
  • Säkerställa korrekt pantsättning
  • Se till att korrekta handlingar/ kompletteringar finns på plats innan utbetalning
Tjänsten passar dig som vill få möjligheten att komma in på en utav Sveriges största banker och som vill få möjlighet att växa inom bankbranschen.

Vi söker dig som

Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift då kommunikationen kan ske på båda språken
  • Har en examen inom ekonomi, alternativt erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
För att trivas i rollen ser vi att du tycker om att samarbeta med dina kollegor och sprider en positiv energi. Vi ser att du har en ödmjuk, prestigelös inställning, samtidigt som du arbetar för att hela tiden utvecklas. Vidare är du en driven, strukturerad person med ett öga för detaljer.

Övrig information

Start: 8 januari 2019

Omfattning: Heltid, till en början till slutet av mars

Placering: Stockholm, Thorildsplan

* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Skandias önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn07@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Skandia erbjuder sparande med garanti, fondsparande, försäkringar för hälsa och trygghet, banktjänster och rådgivning. Med en stark tradition av pionjäranda, produktutveckling och samhällsengagemang har de i drygt 160 år arbetat med att förebygga och förutse risker. På så sätt har de kunnat ge människor ekonomisk trygghet i livets olika skeden. Skandia är kundägt De ägs av deras 1,2 miljoner kunder i Skandias traditionella livbolag, som också är koncernens moderbolag.