Handläggare till SäkerhetsBranschens kansli vid Globen!

Handläggare till SäkerhetsBranschens kansli vid Globen!

Som handläggare kommer man i kontakt med de flesta frågeställningar som finns inom branschen och får en god överblick över aktörerna, trender och tendenser inom branschen och du kommer sannolikt att lära dig mycket och din syn på säkerhet att vidgas.

Information om uppdraget

Säkerhetsbranschen är en branschorganisation med många medlemsföretag av olika storlek och inriktning. Medlemmarna har olika behov som Säkerhetsbranschen driver genom olika projekt, det kan vara alltifrån införandet av nya rutiner eller en mässa som ska hållas. Dina kollegor arbetar ett stenkast från globen och består av ett litet men sammansvetsat gäng. Du kan läsa mer om hur de själva presenterar sig här.

Rollen som handläggare innebär en blandning av rutin och variation. Du kommer tillsammans med teamet gå igenom de pågående projekt som ni har igång och få instruktioner för hur du ska arbeta vidare med respektive projekt. Du kan förvänta dig ett stöttande team och tydliga riktlinjer för hur du ska arbeta.

Du erbjuds
  • starkt meriterande erfarenhet för dig som vill arbeta inom säkerhetsbranschen
  • många kontaktytor inom branschen vilket genererar ett värdefullt kontaktnät
  • tydlig struktur och goda arbetsförhållanden
  • en långsiktig tjänst
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om [vårt konsulterbjudande]( Heltid: https://www2.academicwork.se/jobbsokande/konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

skriva mötesanteckningar

sammanställa underlag till planeringskalender, målefterlevnad av verksamhetsplan, års- och verksamhetsberättelse, Webinars m.m.

auktorisera medlemsföretag utifrån särskilda kriterier som syftar till att mäta deras kunskap, ansvarstagande och kvalitet samt att arbeta för att höja värdet och därmed medlemsnyttan av medlemsauktorisationen.

vara medlemsföretag behjälpliga i olika ärenden och frågor

sköta inkorg för e-post samt svara i växeln

administrera nya- och gamla medlemmar och hantera medlemsregistret

vara kontakt och samverka med samverkanspartners

Vi söker dig som

har minst ett års arbetslivserfarenhet från en administrativ roll

har god data- och systemvana, gärna i InDeisgn och Photoshop

har gymnasieexamen

goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Som person är du:

prestigelös och flexibel

ansvarstagande

lösningsorienterad

Övrig information

Start: omgående med hänsyn till uppsägningstid

Omfattning: heltid, 8-16:30 mån - fre

obs: kan några gånger per år omfatta både kväll och helg

Placering: Stockholm

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Säkerhetsbranschens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Säkerhet & Skydd
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se