Handläggare med juridiska kunskaper sökes till myndighet i söderort

Handläggare med juridiska kunskaper sökes till myndighet i söderort

Stockholm växer som aldrig förr och i samma takt ökar utbudet av restauranger, evenemang och andra forum där stadens medborgare får möjlighet att njuta av trevligt umgänge och spännande arrangemang. Som bekant är det enligt Sveriges lagar och bestämmelser ett krav att tillstånd erfordras vid exempelvis servering, och det är just det Tillståndsenheten, belägen precis vid Farsta Centrums tunnelbanestation, handlägger. Myndigheten söker just nu en handläggare med juridiska kunskaper till sitt kompetenta team under minst 6 månader ett uppdrag för dig som vill arbeta för en trygg och rättssäker utveckling av Stockholms nöjesliv!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Stockholms Stads räkning en Handläggare till Tillståndsenheten i Farsta Centrum. På enheten sitter 17 andra handläggare som tillsammans med dig kommer att säkerställa att stadens medborgare rör sig i en trygg och säker miljö.

Academic Work har goda samarbeten med enheten sedan tidigare och nu när en kollega hos dem ska gå på tjänstledighet behövs en person med omgående start och tillsvidare. Arbetstiderna är vanliga kontorstider med möjlighet till flex.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Stockholm Stad. Uppdraget kommer att löpa under 6 månader, med goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Handläggare kommer du självständigt att utreda ansökningar och tillsynsärenden som avser exempelvis serveringstillstånd. Du kommer hantera ärenden genom alla steg i processen; från att granska inkomna handlingar, kontinuerligt stötta de sökande och föreslå administrativa åtgärder i enlighet med de lagar och bestämmelser som råder. Arbetsuppgifterna är således av både administrativt och kommunikativ karaktär.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har studerat juridik, alternativt har erfarenhet av handläggning sedan tidigare. Du får gärna ha arbetat på myndighet men det är inget krav. Likaså är det meriterande om du arbetat med ekonomisk granskning.

Det är ett krav att du
  • Kommunicerar obehindrat (skriftligt och verbalt) på svenska då det krävs i det dagliga arbetet
  • Har en utbildningsbakgrund inom juridik eller motsvarande
Som person är du ansvarstagande, noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt och tummar inte på kvaliteten även om trycket av ärenden tidvis är högt. Du lägger upp rimliga tidsplaner för ditt arbete men har även en god förmåga att prioritera om ifall att så behövs. Det är även av yttersta vikt att du förstår innebörden av rättssäkerhet, är en god samarbetspartner både internt och externt, kommunicerar tydligt och professionellt och upplevs därmed förtroendeingivande.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Farsta Centrum
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Stockholms Stads önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork