Handläggare inom Ersättningsmodeller till SLL

Handläggare inom Ersättningsmodeller till SLL

Är du sugen på att arbeta i en omväxlande miljö där framtiden och förbättring är i fokus? Vill du influera de ersättningsmodeller som dagligen påverkar och utger en stor betydelse för många? Vi söker nu dig som tillsammans med Stockholms Läns Landsting vill utveckla framtidens sjukvård och samtidigt få utrymme för egen utveckling inom ramen för verksamheten.

Information om uppdraget

I rollen som handläggare inom ersättningsmodeller kommer du arbeta på utvecklingsenheten för Vårdinformatik och Ersättningsmodeller. Tjänsten är på heltid och du möjlighet till flexibla arbetstider och styra ditt eget arbete.

Uppdraget är ett konsultuppdrag på heltid där du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos SLL. Initialt sträcker sig uppdraget 6 månader framöver men det finns goda möjligheter att bli förlängd, alternativt överrekryterad, förutsatt att båda parter är nöjda med samarbetet. SLL:s önskan är att alla frågor och funderingar kring rollen går till Academic Work.

Arbetsuppgifter

Sjukvården står nu inför en stor digitalisering och förändringsfas för att kunna möta framtiden på bästa sätt, där även framtagningen och förbättring av ersättningsmodeller är av stor vikt. I rollen som handläggare kommer du tillsammans med dina kollegor att utforma och utveckla ersättningsmodeller för framtidens hälso- och sjukvård. Ni kommer tillsammans aktivt bevaka och följa utvecklingen av Ersättningsmodeller för att sedan applicera det hos Hälso- och Sjukvårdsförvaltningen. Rollen erbjuder arbete både på egen hand och i varierande projekt tillsammans med förvaltningens olika avdelningar, för att kommande vårdavtal ska omfatta en så välutformad ersättningsmodell som möjligt.

Vi söker dig som
 • Har en universitets- eller högskoleutbildning inom ekonomi.
 • Minst 1 års arbetslivserfarenhet
 • Tycker det är kul att arbeta i projektform och driva arbetet självständigt framåt
 • Har goda kunskaper i Office-paketet
 • Talar och skriver svenska flytande
I den här rollen är det även meriterande om du:
 • I tidigare roller arbetat med upphandlingar, uppföljning eller utredningsarbete.
 • Har kunskap av vårdens beskrivningssystem och en god kännedom om Stockholms
Läns Landsting och nationella sjukvårdsorganisationen.

För att du ska trivas i den här rollen tror vi att du i ditt arbete är strukturerad och självgående, samtidigt som du gillar teamwork och en bra stämning på arbetsplatsen. Du gillar analytiskt arbete kopplat till styrning och vilka effekter det ger. Vidare tror vi att du är en initiativtagare och gillar både utmaningar och att utmanas i en omväxlande miljö.

Vi kommer i den här processen lägga stor vikt kring den personliga lämpligheten för rollen.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • Placering: Kungsholmen
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och SLL:s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork