HR-koordinator till expansiva Delete Services!

HR-koordinator till expansiva Delete Services!

Beskriver du dig själv som spindeln i nätet? Drivs du av tanken att få hantera flera uppgifter och ärenden samtidigt? Brinner du för HR relaterade frågor och möjligheten att få stötta chefer inom bolaget i densamma? Sök då tjänsten som HR-koordinator redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas inom kort, glöm heller inte att motivera varför just du är vårt nästa HR proffs!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Delete Services AB en HR-koordinator på heltid minst 6 månader framöver. När du påbörjar din roll kommer du gå parallellt med dina kollegor på HR-avdelningen och introduceras i arbetet och de olika system man använder sig av. Därefter kommer du inom kort att självständigt ta dig an HR-relaterade frågor.
Du kommer i rollen bl.a. att ansvara för att ge stöd till bolagets chefer i rekryteringsarbetet, där man i dagsläget arbetar i Teamtailor. Därutöver kommer du även ge stöd i arbetsrättsliga frågor samt kring hantering av kollektiv- och anställningsavtal. Rollen är bred där du kommer ansvara för att utveckla on och offboarding processer men också skapa manualer och rutiner inom bolaget vad häller HR-relaterade frågor och system, som du senare ansvarar för att utbilda berörda chefer inom, likväl som rutiner inom ramen för GDPR. Du kommer sitta i Järfälla, där man under året planerar att flytta hela kontoret mer centralt i Stockholmsområdet. Du tillhör HR-avdelningen vilken består av andra medarbetare. Då bolaget växer gör det att man ständigt befinner sig i en expansiv fas. Du som söker tror vi därför trivs i en miljö som präglas av förändring, utveckling och framåtanda.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Delete Services AB. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig minst 6 månader framöver. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som HR-koordinator kommer du till exempel att:
 • Stötta och utbilda chefer i rekryteringsarbete, rehabiliteringsfrågor, anställningen och nya system
 • Ansvara för att utveckla on- och offboardingrutiner
 • Se över och uppdatera HR-policys och personalhandbok på intranätet
 • GDPR säkra HR och löneavdelningen.
 • Agera kontaktperson gentemot företagshälsovården
 • Hantera övrig administration
Tjänsten passar dig som varit ett tag på ditt första HR-relaterade jobb och nu vill ta nästa steg i din karriär för att utvecklas än mer inom området och branschen.

Vi söker dig som

Vi söker dig som
 • Har 1-3 års erfarenhet av arbete på HR-avdelning
 • Har en eftergymnasial examen inom personal/HR
 • Har mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
 • Har goda kunskaper i engelska i tal och skrift
 • Har en god allmän systemvana
Som person är du prestigelös, initiativtagande och öppen för snabba förändringar. Därtill tror vi att du som söker är strukturerad och en riktig teamplayer!

Övrig information
 • Start: 4/2
 • Omfattning: Heltid, 6 månader
 • Lön: Timbaserad månadslön
 • Placering: Järfälla
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Delete Services AB önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Koordinator, HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Delete Services AB är ett företag inom rivningsbranschen som arbetar aktivt med att förbättra miljön och använder sig av miljömedvetna metoder i sitt arbete. Man beskriver sig själva som ett ungt, entreprenörsdrivet företag med engagerade, pålitliga och kompetenta medarbetare. Man växer och finns idag på 13 orter från Sölvesborg i söder till Piteå i norr. Delete är Nordens ledande fullserviceföretag inom miljötjänster.
De som arbetar på Delete har varierande bakgrund med det gemensamt att alla vill driva utveckling i dess bransch. Arbetet på Delete bedrivs i en miljö där fokus ligger på Skydd, Kvalitet och Attityd, SKA 100%.