HR-generalist till Epiroc Sweden AB!

HR-generalist till Epiroc Sweden AB!

Are you ready for the future? Trots sin historia som går tillbaka 140 år är Epiroc experter på att blicka framåt. Med sin starka framåtanda och förmåga till nytänkande har de lyckats hålla sig starka på den globala marknaden under lång tid. De söker nu dig som är noggrann, nyfiken och problemlösande för en roll som HR-generalist En super möjlighet för dig som vill ta chansen, utvecklas och arbeta för ett stort internationellt företag. Vi går igenom ansökningar löpande så sök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en HR-generalist till Epiroc, som kommer ansvara för deras lönehantering och en rad olika HR-delar. Du kommer att stötta upp med administration och koordinera i områden som lön, arbetsmiljö och generellt HR-arbete.

Du kommer tillhöra HR-avdelningen om två personer och rapportera till HR-chefen.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Epiroc. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig till januari 2020 men möjlighet till förlängning.

Psst! Känner du inte till Epiroc sen tidigare? De har tidigare varit en del av Atlas Copco, tryck på Play nedan och se mer:

Arbetsuppgifter

I rollen som HR-generalist kommer att arbeta som en generalist och stötta i olika HR-frågor. Du kommer bland annat att arbeta med lönehantering och säkerställa att löneunderlag kommer till löneleverantören i rätt tid samt granska lönerna inför utbetalning.

Du kommer även att ha ett ansvar över att utföra administration inom olika områden.

Du kommer till exempel att:
 • Sköta administration av introduktionsprogram och säkerställande av att rekryterande chefer har kunskap om introduktionsprocessen.
 • Sätta upp roller och accesser för nyanställda i affärssystemet SAP
Ansvara för rapportering av personalstatistik månadsvis och kvartalsvis

Agera kontaktperson och administration gentemot Företagshälsovården.

Tjänsten passar dig som vill ha foten in på ett stort internationellt företag. Du är flexibel och stimuleras av en föränderlig miljö. För den som vill och som har rätt ambitioner finns möjligheten att driva egna HR projekt på sikt.

Vi söker dig som
 • Har minst 1-2 års arbetslivserfarenhet som administratör inom HR och/eller studerat en PA-utbildning och arbetat med brett HR arbete vid sidan av dina studier
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska då Epiroc är en internationell koncern
 • Tidigare har arbetat med siffror och har ett intresse för det numeriska
 • Har goda kunskaper i Officepaketet och god systemvana
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med lön samt om du har körkort och tillgång till bil för att underlätta din resväg till Epiroc i Slagsta.

Som person är du självgående och har lätt att identifiera nya arbetsuppgifter för att sedan lösa dessa. Då du kommer arbeta med uppgifter med mycket detaljfokus är det viktigt att du är strukturerad och har en förmåga att vara noggrann. Vidare ser vi att du har lätt för att skapa relationer, social och trivs med administration i kombinationen med många kontaktuppgifter.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, konsultuppdrag fram till Januari 2020
 • Placering: Slagsta, Norsborg
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Epirocs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Epiroc Sweden AB Ansvarar för försäljning och service av Atlas Copcos gruv- och bergbrytningsutrustningar i Sverige, Danmark och Grönland. De är 168 medarbetare fördelade på åtta olika orter i Sverige med huvudkontor i Stockholm.

Epiroc är en ledande global leverantör av lösningar för bergborrning och bergbrytning, demolering och återvinning, med ett stort utbud av utrustning, serviceerbjudanden och relaterade reservdelar och förbrukningsvaror. Epirocs produkter och tjänster säljs i omkring 150 länder och de huvudsakliga anläggningarna för produktutveckling och tillverkning ligger i Sverige, USA, Kanada, Kina och Indien. Epirocs huvudkontor ligger i Stockholm och Epiroc har ca 12 950 anställda.