HR-generalist till Beet

HR-generalist till Beet

Beet växer och tack vare detta behöver de dig som vill hjälpa dem att rekrytera de vassaste personerna samt bygga upp deras HR-funktion. Om du har erfarenhet inom rekrytering och vill ta steget mot mer generellt HR-arbete eller om du har HR-erfarenhet och vill bygga upp någonting från grunden är detta rollen för dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker en HR-generalist till Beet. Beet är en fullservicebyrå inom digital marknadsföring med kontor vid Kungsträdgården. De är 22 personer i dagsläget och fortsätter växa och bredda sin redan höga kompetensnivå.

Beet har en kultur där fokus ligger på kunskap och ett kvalitativt arbete. Det tar sig uttryck både i själva arbetsmetodiken och angreppsätt såväl som den höga standaren på allt från kontorslokalerna till kaffet. Som ett mindre företag har de möjlighet att vara lyhörda och anpassningsbara för nya idéer och förslag från alla medarbetare. Stämningen och gemenskapen är mycket god och det är en arbetsplats där man tar hand om varandra. I rollen som HR-generalist bidrar du med stöd till verksamheten och formar en plattform för företagets fortsatta tillväxtresa. Du rapporterar till företagets COO.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Beet.

Arbetsuppgifter

Som HR-generalist kommer du arbeta med att bygga upp en rekryterings- och HR-funktion. Målet med tjänsten är att bidra till Beets tillväxt genom att:
 • Ansvara för rekryteringsprocesser från start till mål, med tonvikt på uppsökande rekrytering, samt utveckla en rekryteringsprocess.
 • Initiera employer branding-aktiviteter
 • Göra arbetsplatsen till den självklara att stanna på, tack vare högt engagemang och trivsel hos medarbetarna
 • Vara chefstöd vid coachning/utveckling av medarbetare
 • Vara sakkunnig inom arbetsrättsliga frågor
 • Ansvara för övrig personaladministration, exempelvis löner, semester och arbetsmiljö.
Tjänsten passar dig som lockas av att bygga upp någonting från grunden och driva ett mindre företag på sin utvecklingsresa. Du som trivs bäst i en miljö med en stor öppenhet för dina initiativ och idéer kommer trivas bra på Beet.

Vi söker dig som
 • Har en relevant högskole-/universitetsutbildning
 • Har minst tre års erfarenhet inom rekrytering eller HR
 • Har erfarenhet av uppsökande rekrytering/search
 • Har grundläggande kunskap kring anställningsformer, semester samt relaterade lagar och regler
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift, då daglig kommunikation på båda språken kommer förekomma.
Det är meriterande om du har haft insyn i fler än ett företag sedan tidigare och på så sätt få se olika typer av HR/rekryteringsarbete.

Som person är du resultatinriktad och trivs att arbeta mot givna KPI:er. Du har nära till att ta nya initiativ för att utveckla arbetsplatsen du är på. Du har ett sinne för struktur och för att göra rätt prioriteringar, samtidigt som du håller hög noggrannhet och kvalitet i det du levererar. Förutom detta är du duktig på att bygga relationer både internt och externt.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Kungsträdgården, Stockholm
 • Kontaktuppgifter: jonathan.soderling@academicwork.se
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Beets önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Beet är fullservicebyrån som hjälper sina kunder att växa i ett digitalt landskap. Alla insatser och aktiviteter styrs av data mot ett mätbart mål, oavsett mediekanal. På Beet kommer du att arbeta tillsammans med ett team av erfarna och drivna marknadsföringsspecialister som alltid sätter kvalitet och det datadriva först. Samtliga roller bygger till stor del på eget ansvar men utgör en del av ett större team med mycket god sammanhållning. De tror på kunskapsauktoritet och lämnar stor frihet för egna initiativ och utveckling.