HR-assistent på 50% till entreprenöriella Curamando!

HR-assistent på 50% till entreprenöriella Curamando!

Konsultbolaget Curamando har haft en exceptionell tillväxt och framgång sedan starten - och ändå är detta bara början på deras resa. Tack vare deras kraftfulla kombination mellan management consulting, digital expertis och digitalt ledarskap ligger företaget helt rätt i tiden, vilket märks på kontoret som andas tillväxt och framåtanda! På konsultbolag är den egna personalen företagets viktigaste och enda produkt, vilket gör att en fungerande HR-funktion är A och O för att medarbetarna ska trivas och fortsätta utvecklas. Det är här du kommer in i bilden - du som gillar entreprenörskap, brinner för HR-frågor och som vill jobba 50% (4 h i veckan under kontorstider). I rollen som HR-assistent kommer du att stötta erfarna HR-chefer inom HR-frågor och supportera interna medarbetare. Rollen kommer vara på 50% och om företaget fortsätter växa på samma sätt som de gjort hittills finns möjligheter till att gå upp i omfattning och växa in i företaget! Bli en del av Curamandos gemenskap - sök idag och börja omgående!

Information om uppdraget

På Curamando sitter alla tillsammans i ett öppet landskap, på ett modernt kontor i centrala Stockholm. Omtanke och gemenskap präglar företagskulturen, där alla medarbetare är framåtlutande samtidigt som de förstår vikten av livet utanför arbetet. Som HR-assistent kommer du att välkomnas till denna sociala kultur, där det förväntas att du avlastar HR-funktionen med både högt och lågt.

Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Curamando. Uppdraget kommer att vara långsiktigt på 50% där det förväntas att du arbetar 4 h om dagen under flexibla arbetstider under kontorstid. Eftersom företaget växer så det knakar finns det otroliga utvecklingsmöjligheter och på sikt möjlighet att gå upp i omfattning.

Arbetsuppgifter
 • Ta fram anställningserbjudanden/anställningsavtal
 • Beställa utrustning till ny personal som datorer, telefoner och nycklar
 • Hantera kommunikation mellan IT-partner och personal
 • Uppdatera ett antal olika personalhanteringssystem så att de är konstant uppdaterade med den senaste personalrelaterade informationen
 • Uppdatera företagens personalhandbok
På sikt finns utvecklingsmöjligheter inom HR-funktionen, där Curamando ser till din utveckling och vill att du ska ta mer och mer ansvar.

Vi söker dig som

Vi söker dig som älskar mötet med människor och som vill utvecklas inom HR! Vidare söker vi dig som
 • Kan arbeta löpande på 50 % (dvs 4h per dag under kontorstider)
 • Har viss administrativ vana sedan tidigare
 • Har mycket god datorvana och en förmåga att lära dig nya system/program snabbt, vilket framgår i din ansökan
Det är meriterande om du studerat eller arbetat med HR-frågor tidigare.

Du kommer vara i ständig kontakt med interna medarbetare, både face to face och på mail. Därför är du en people person som tycker om att ge service till dina kollegor. För att all information ska bli rätt och riktig ser vi att du är kommunikativ. Då dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande av administrativ karaktär är du strukturerad. Du är även flexibel och öppen för föränderliga dagar.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Långsiktigt uppdrag på 50% (4 h om dagen under kontorstider). I takt med företagets expansion finns möjligheter att öka i omfattning.
 • Placering: Centrala Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Curamando önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)