HR administratör på deltid till Trygghetsrådet

HR administratör på deltid till Trygghetsrådet

Studerar du till personalvetare eller liknande idag och vill ha ett meriterande extrajobb på sidan av dina studier kan det här uppdraget vara för dig. Vi söker nu en HR administratör till Trygghetsrådet. I den här tjänsten kommer du att stötta HR avdelningen med olika typer av HR frågor och passar dig som redan under studietiden vill få erfarenhet av HR administration. Vi söker dig som har en vilja och förmåga att hjälpa andra och har lätt att anpassa dig till förändringar. Låter det här som ett spännande uppdrag till dig? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då vi går igenom ansökningarna löpande.

Information om uppdraget

Academic Work söker en HR administratör på deltid till TRR Trygghetsrådet. Du har minst ett år kvar av dina studier och vill utvecklas inom området. Du kommer att jobba brett med HR administration. HR - avdelningens uppdrag är att stötta och supporta TRRs chefer och ungefär 250 medarbetare som finns på 40 order runt om i Sverige. Avdelningen består av tre medarbetare samt HR-chef.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos TRR. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcka sig tillsvidare.

Arbetsuppgifter

Som HR administratör kommer du att jobba brett med HR administration.

Du kommer till exempel att arbeta med:
 • Rekryteringsadministration: samordning av utlysta tjänster
 • Medverka vid introduktion av nyanställda
 • Uppdatera HR-system vid personalförändringar
 • Uppdatera personalhandbok samt intranät efter behov
 • Hantera administration kring våra tjänstebilar
 • Vara behjälplig med statistikinsamling och rapporter till SCB
 • Vara behjälplig med andra förekommande administrativa arbetsuppgifter inom HR-området, exempelvis att skriva arbetsgivarintyg, kontakt med Försäkringskassan
 • Delta i olika HR-projekt
Tjänsten passar dig som är intresserad av och vill få mer erfarenhet av HR-administration.

Vi söker dig som

Vi söker dig som studerar personalvetarprogrammet eller motsvarande och som tar examen tidigast januari 2020. Du är van vid att arbeta med datorn som ett av de främsta arbetsverktygen och har lätt att lära dig nya system. Det är meriterande om du har arbetat med service och/eller administration tidigare

Som person är du tillmötesgående, har en vilja och förmåga att hjälpa andra och har lätt för att anpassa dig till förändringar. Du är självständig, noggrann och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du trivs med att arbeta i nära samarbete med dina kollegor i en arbetsgrupp som har ett öppet klimat och som drivs av att utveckla HR-avdelningen.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid, ca 8-12 timmar/vecka.
 • Placering: Centrala Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, HR-administration
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork