HR Talent Acquisition Projekt Manager till svensk storbank

HR Talent Acquisition Projekt Manager till svensk storbank

Brinner du för rekrytering och vill utvecklas tillsammans med ett team rutinerade rekryterare? Nu finns möjligheten att få komma in och bidra till en rekryteringsprocess i en svensk storbank. Vi går genom ansökningarna löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en HR Talent Acquisition Projekt Manager under 6 månader med möjlighet till förlängning. Du kommer att jobba i en organisation där det finns många möjligheter at utvecklas som rekryterare. Vår kund är en svensk storbank som sitter i Solna.

Arbetsuppgifter

I rollen som rekryteringskonsult inom Talent Acquisition Projekt Manager kommer du att arbeta tillsammans med organisationernas chefer och stötta dem i frågor som rör rekrytering. Du har ett nära samarbete med dina erfarna kollegor inom HR. Det affärsnära arbetet innebär att du får god kännedom om bankens verksamhet och kompetenserna i banken. Du arbetar proaktivt och konsultativt och blir en viktig del i processen att säkerställa att banken hittar rätt personer. Arbetsplatsen är ständigt i förändring och karaktäriseras av entreprenörskap, öppenhet och hängivenhet.

Vi söker dig som
  • Har en utbildning inom HR/personalvetenskap
  • Arbetat självständigt som rekryterare och har vana av att driva egna rekryteringsprojekt
  • Du har tidigare arbetat inom service eller som projektledare.
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska då kommunikation sker på dessa språk
I denna roll är det viktigt att du alltid levererar bra service. Vidare är du resultatorienterad och kan trivs att jobba både självständigt och i team.
Personen vi söker ska ha ett stort intresse för människor, kunna möta och samtala med människor på olika nivåer i organisationen, vara lösningsorienterad, ansvarstagande samt lyhörd. Vidare krävs att man är strukturerad, förtroendeingivande, samt möter människor med stor professionalitet och respekt. Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna.

Övrig information
  • Start: Oktober
  • Omfattning: Heltid, kontorstider
  • Placering: Solna, Stockholms län.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhen.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork