HR Specialist till internationellt modebolag!

HR Specialist till internationellt modebolag!

Skulle du vilja vara med och bygga upp en toppmodern personalplaneringsstrategi och process? Har du även lång erfarenhet av att arbeta med personalplanering på både strategisk och operativ nivå? Perfekt! Då är denna tjänst något för dig, in och sök redan idag då vi arbetar med löpande urval!

Information om uppdraget

Du kommer ingå i HR-funktionen på vår kunds IT-avdelningen. De är huvudsakligen ansvariga för övergripande processer, riktlinjer och verktyg för arbetstagares branding, rekrytering, kompetensutveckling, ledarskap, bidrag, hälsa och arbetsmiljö och arbetsrätt.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter
 • Tillsammans med HR och andra chefer kommer du sätta upp och genomföra en övergripande personalplaneringsstrategi så de kan anpassa deras affärsstrategi med rätt blandning av människor och kompetenser.
 • Ta fram en plan och en modell, stödjande verktyg och ett sätt att arbeta för både operativ och strategisk personalstyrka
 • Utveckla mätvärden för medarbetare och data som är kopplade till arbetskraftsplanering som kan stödja dem i affärsbeslut.
 • Rådgiva och ge specialkunskap inom området samt vägleda, inspirera och coacha HR och chefer hur arbetskraftsplanering och analyser av människor bidrar till deras affärsplan
Förbättra den interna kommunikation

Vi söker dig som
 • Har gedigen erfarenhet och kunskap inom flexibel arbetsmiljöplanering
 • Har minst tre års erfarenhet av arbete på både operativ och strategisk nivå
 • Erfarenhet från att sätta ihop och implementera en övergripande arbetsstrategi (skapa, implemetera och underhålla)
 • Analytiska färdigheter och förmåga att översätta data till handling
 • Har förmågan att arbeta på flera projekt och uppdrag samtidigt
 • Har erfarenhet av att tidigare samarbetat i grupp och har förmågan att hjälpa och coacha andra
 • Bra kommunikationsförmåga i svenska och engelska , både skriftligt och muntligt
Det är meriterande om du har arbetserfarenhet från IT-organisationer och erfarenhet av att arbeta med olika verktyg.

Övrig information
 • Start: 29 april
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Marevik
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se