HR & Lön administratör med expat-inriktning till globalt läkemedelsföretag

HR & Lön administratör med expat-inriktning till globalt läkemedelsföretag

Nu söker vi en HR & Lön administratör till läkemedelsföretaget Novartis för en spännande arbetsroll. Trivs du i en varierande arbetsmiljö med ansvarsområde inom både HR och lön kan den här tjänsten vara något för dig. Har du dessutom erfarenhet av expat tidigare ser vi det som mycket meriterande! Urval sker löpande - välkommen med din ansökan idag.

Information om uppdraget

Academic Work söker en HR & Lön administratör till Novartis för ett längre uppdrag. Arbetsrollen kommer att vara stationerad på HR-avdelningen där HR och lön arbetar i nära samarbete. En ansvarsfull och givande roll där du får vara involverad i många olika delar gällande Novartis personal, både inom och utanför Sverige. Du kommer bl.a. vara en kontaktyta till medarbetare samt vara en koordinator mot den outsourcade löne-avdelningen. Rollen som HR & Lön administratör kommer innebära arbete med bl.a. anställdas pensioner, arbetsrättsliga frågor och huvudinriktningen kommer att vara på Novartis utlandsuppdrag.

Kontoret är beläget inom ett öppet och trivsamt kontorslandskap där bolagets anställda och tillhörande avdelningar sitter tillsammans.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Novartis. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig över 6 månader med goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som HR & Lön administratör kommer du arbeta med varierande arbetsuppgifter inom personal och lön. Då fokus i denna roll kommer att vara inom Novartis expat-område kommer mycket av dina arbetsuppgifter vara kopplat till Novartis utlandsuppdrag och tjänster utomlands. Du kommer i övrigt att utgöra en viktig funktion för Novartis anställda genom att ta emot och besvara medarbetares frågor in både HR och lön.

Du kommer till exempel att:
 • Löpande arbeta med Novartis personal utanför Sverige
 • Besvara anställdas frågor som rör företagets policy, anställningsavtal samt övriga personal- och lönefrågor
 • Koordinera kring lönehantering i dialog med det outsourcade bolaget vilka sköter lönerna
 • Hantera administration som rör registrering av lönegrundande uppgifter
Vi tror att tjänsten passar dig som har en bakgrund inom HR eller lön och som trivs i en familjär och händelserik arbetsmiljö. Du drivs av att hjälpa till där behov finns, och då rollen innefattar lönerelaterade frågor ser vi gärna att du har en förståelse för löneberedning.

Vi söker dig som
 • Har eftergymnasial utbildning inom HR och/eller lön
 • Har arbetserfarenhet av en liknande roll inom HR och/eller lön
 • Har god systemvana och kan hantera Office-paketet väl
 • Talar obehindrat i svenska och engelska, då du dagligen kommer att använda båda språken i kommunikationen med medarbetare och den outsourcade löne-avdelningen
Det är meriterande om du
 • Har erfarenhet av expat-arbete eller liknande
 • Har erfarenhet av SAP
Som person är du noggrann och initiativtagande.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Täby
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Novartis önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om Novartis.