Hårdvaruutvecklare inom inbyggda säkerhetssystem

Hårdvaruutvecklare inom inbyggda säkerhetssystem

Arbetar du i gränslandet hård- och mjukvara? Har du ett intresse av säkerhet? Hos RCO erbjuds du möjligheten att arbeta med konstruktion och utveckling av inbyggda passer- och larmsystem tillsammans med ett härligt prestigelöst gäng.

Information om uppdraget

"Jag trivs på RCO Security tack vare de roliga och utvecklande arbetsuppgifterna, där jag får jobba med den senaste tekniken och vara en del av utvecklingen av företagets nya plattformar, den härliga stämningen kollegor emellan och förmånen av en flexibel arbetsplats." - så beskriver Sara hur det är att arbeta hos RCO.

RCO har sitt kontor i Järfälla med cirka 70 st anställda och en utvecklingsavdelning med 17 kollegor inom mjuk- och hårdvara samt design. Hos RCO får du arbeta med egenutvecklade tekniska och innovativa produkter av högsta kvalité som t.ex. kodlås, passer- och larmsystem. RCO präglas av en positiv företagskultur och är inne i en expansiv fas med många spännande nyheter på gång varav du kommer ta del av flera nyutvecklingsprojekt.

Hos RCO kommer till ett företag där hierarkier inte är det viktigaste och där du kan göra din röst hörd. Med ett starkt varumärke i ryggen får du möjlighet att växa tillsammans med företaget. Här är det viktigt att alla trivs och företaget präglas av en familjär och prestigelös stämning.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos RCO.

Arbetsuppgifter

Som utvecklare arbetar du med hårdvarukonstruktion i digitala system samt programmering av inbyggda system och mikroprocessorer till RCO´s säkerhetsprodukter. Du arbetar i parallella projekt där din uppgift blir att ta fram nya funktioner och produkter. Du kommer att bli en del av hela processen då du arbetar med allt från kravspecifikation till testning, från idé till lager.

Ditt arbete innebär även att göra en hel del research om trådlösa system, räckvidd, alternativ, kretsar samt vilka normer och regler som gäller inom detta område. Som elektronikkonstruktör på RCO kommer du få chansen att arbeta med mycket kunniga utvecklare och konstruktörer med lång erfarenhet från säkerhetsbranschen.

Vi söker dig som
 • Är högskoleingenjör eller gymnasieingenjör, gärna inom elektronik eller mekatronik
 • Har goda kunskaper inom programmering med C och C++
 • Har goda erfarenheter av SQL databaser
 • Har kunskaper inom digital (analog) konstruktion samt programmering i inbäddade system
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
RCO ligger i framkant när det gäller innovation och teknik varav tjänsten passar dig som tänker kvalité framför kvantitet. Som person har du ett strategiskt angreppssätt och det är viktigt att du är kreativ i ditt arbete. Din vardag präglas av samarbeten med dina kollegor varav du har god samarbetsförmåga och uppskattar att aktivt delta vid tekniska diskussioner.

Övrig information
 • Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Järfälla, Stockholm
 • Kontaktuppgifter: Björn Andersson, +46 8 408 864 17
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och RCOs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS
Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

RCO Security AB utvecklar, tillverkar och säljer tjänster och produkter inom passer- och säkerhetssystem. Vårt erbjudande karaktäriseras av god kvalitet, hög tillgänglighet och innovation. Genom närhet till våra kunder skapar vi en trygg, säker och smidig vardag vare sig man har behov av ett kodlås vid en enda dörr eller ett stort integrerat system för styrning av passage och inbrottslarm i flera fastigheter spridda över landet.

RCO grundades 1976 och har etablerat sig som en ledande leverantör på den nordiska marknaden. Idag finns RCO representerat i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret ligger i Järfälla i Stockholm. Sammanlagt har RCO cirka 75 anställda fördelade på tre länder där merparten arbetar i Sverige. RCO omsätter över 200 miljoner kronor och har de senaste åren uppvisat en väldigt positiv tillväxt. RCO Security ägs till 100 procent av Novax som ingår i familjeföretaget Axel Johnson AB.

Försäljning, installation och service av RCO:s produkter sker via ett brett nät av återförsäljare (lås-, larm-, tele- och elinstallatörer). Produkterna och lösningarna tas fram vid den egna utvecklingsavdelningen i Järfälla. Där genomförs allt ifrån mekanisk konstruktion till utveckling av programvaror och elektronik dessutom i nära samarbete med återförsäljare och slutkunder som ofta kommer med synpunkter och förslag.