Händig, serviceminded och i början av din karriär?

Händig, serviceminded och i början av din karriär?

Är du i händig och i början av din karriär? Då finns här ett heltidsjobb där du med rätt driv, engagemang och intresse får komma in i en roll som junior servicetekniker och får nytta av att du både är händig och serviceminded. Hos vår kund blir du en del i gänget från dag 1 och kommer under introduktionen få gå bredvid erfarna kollegor innan du tar dig an egna service- och reparationsärenden!

Information om uppdraget

Vår kund söker dig som är händig och har erfarenhet av att meka för en roll som junior servicetekniker. Kanske har du gått en praktisk linje på gymnasiet? Kanske har du erfarenhet från arbete på cykelverkstad eller liknande?

I den här rollen är det viktiga inte hur du blivit duktig på att skruva, laga och fixa. Det viktiga är att du är tekniskt skicklig, händig och vill jobba i en roll där du får användning för ovan samt att du är service minded.

I rollen som junior servicetekniker kommer du arbeta med att serva och reparera tekniska hjälpmedel så som exempelvis rollatorer och rullstolar.

Du erbjuds
 • ett roligt och utvecklande nästa steg i din karriär.
 • en fot in på ett stort företag där du blir varmt välkomnad från dag 1.
 • möjligheten att kombinera ditt intresse att arbeta hands on med din känsla för god service.
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Som servicetekniker hjälper du kunderna med service/reparation av deras hjälpmedel.

Kunderna som kommer har i förväg anmält behov av service och dyker sedan upp för att få hjälp av dig alternativt kommer in på drop in-service. Din uppgift blir då att göra enklare reparationer/utföra enklare service.

Om detta inte är möjligt (exempelvis om rätt delar inte finns inne eller om felet är omfattande) hjälper du kunden att boka tid för mer omfattande service.

Exempel på arbetsuppgifter:
 • Reparera trasiga delar
 • Utföra service
 • Avgöra om mer omfattande service behövs och hjälpa till att boka in detta
Vi söker dig som

Vi söker dig som har en eller flera delar av nedan:
 • Har erfarenhet av praktiskt arbete sedan tidigare (exempelvis arbetat med reparationer tidigare).
 • Har erfarenhet av praktisk inriktning i skolan (exempelvis fordonslinje eller liknande).
 • Har stort egetintresse för reparation/meka och därigenom blivit en vass hemmamekaniker.
 • är serviceminded och flexibel
 • finns tillgänglig för omgående start
För att trivas i den här rollen är du händig och älskar att ge riktigt bra service. Mycket kommer du kunna lära dig på plats där du kommer få chansen att gå bredvid erfarna och duktiga kollegor - så rätt person kommer i den här rollen långt med rätt driv och engagemang.

Övrig information
 • Start: så snart som möjligt.
 • Omfattning: Heltid, löpande (måndag-fredag)
 • Placering: Sundbyberg
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se